Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Viralno

41. Croatia cup u raketnom modelarstvu

Na natjecanju je prisustvovao 61 sudionik: 42 natjecatelja, 8 sudaca, te 11 instruktora i tehničkog osoblja. Natjecanje se održalo u dvije kategorije raketa s padobranom i raketa s trakom.

Objavljeno 28.11.2022
Dorotea Hajduković

Hrvatski astronautički i raketni savez održao je 41. Croatia cup u raketnom modelarstvu za djecu i mladež. Natjecanje se održalo 12. studenog 2022. uz pomoć suorganizatora Zajednice tehničke kulture grada Čakovca, Aerokluba Međimurje i Amatersko raketno astronautičkog kluba Dubrava iz Zagreba. Na natjecanju je prisustvovao 61 sudionik: 42 natjecatelja, 8 sudaca, te 11 instruktora i tehničkog osoblja. Natjecanje se održalo u dvije kategorije raketa s padobranom i raketa s trakom. Nakon završetka natjecanja, održano je proglašenje najuspješnijih, podjela medalja za pojedinačna mjesta i podjela pehara za ekipna mjesta, te priznanja klubovima za sudjelovanje.

Provedba ovog programa omogućena je potporom Ministarstva znanosti i obrazovanja i Hrvatske zajednice tehničke kulture kroz financiranje programa javnih potreba Republike Hrvatske u tehničkoj kulturi.

Tagovi: Hrvatska zajednica teh, HZTK, rakete, raketno modelarstvo,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE