Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Gospodarstvo

Bolt uveo svoju najpovoljniju kategoriju Bolt Economy u Puli

Ovo je izvrsna prilika za nove korisnike da isprobaju Boltovu uslugu vožnje na zahtjev jer do kraja listopada, uz kôd PULA24, mogu ostvariti 50 % popusta

Objavljeno 08.10.2024
Dorotea Hajduković

Bolt, vodeći pružatelj usluge vožnje na zahtjev u Hrvatskoj, uveo je novu kategoriju za korisnike u Puli koja im omogućuje još povoljnije kretanje gradom. Kategorija Bolt Economy dostupna je od 2. listopada u Puli, a korisnici mogu uštedjeti do 20 posto u odnosu na standardne cijene.

Ovo je izvrsna prilika za nove korisnike da isprobaju Boltovu uslugu vožnje na zahtjev jer do kraja listopada, uz kôd PULA24, mogu ostvariti 50 % popusta na prve dvije vožnje, pri čemu je maksimalni iznos popusta 5 eura. Minimalna cijena vožnje u spomenutoj kategoriji Economy iznosi 5 eura, dok je naknada za početak vožnje 1,9 eur. Minuta vožnje iznosi 0,13 eura, a cijena vožnje po kilometru je 1,1 eura.

„Drago nam je što su inicijalne reakcije građana Pule i okolnih mjesta na Boltovu novu kategoriju u ovih prvih par dana iznimno dobre, s obzirom na to da nam je cilj našim postojećim i potencijalnim korisnicima omogućiti još povoljnije kretanje gradom. Naši partneri vozači imaju veću šansu za ostvariti dodatni prihod zbog očekivanog porasta potražnje za vožnjama, a na njima je odluka žele li pružati usluge u sklopu kategorije Economy te na koje razdoblje, jednostavnim klikom unutar aplikacije“, izjavio je Marko Radenović, direktor vožnje na zahtjev Bolta u Hrvatskoj.

Tako Bolt u Puli, uz Economy kategoriju, u svojoj ponudi ima standardnu uslugu Bolt, nedavno predstavljene Bolt Premium za još udobniji prijevoz i Bolt Pets za prijevoz kućnih ljubimaca. Uz njih su tu još dobro poznati Bolt Comfort, kategorija Van za uslugu prijevoza kombijem te Pošalji Paket, usluga za slanje paketa između korisnika.

###

Bolt je europska super-aplikacija koja ima više od 200 milijuna korisnika koji su koristili Bolt u 50 zemalja i preko 600 gradova diljem Europe i Afrike. Tvrtka nastoji gradove prilagoditi ljudima, a ne automobilima, ubrzavajući prijelaz s vlastitih automobila na dijeljenu mobilnost, nudeći bolje alternative za svaku upotrebu, uključujući vožnje na zahtjev, car sharing, najam e-romobila i e- bicikala te dostavu hrane i namirnica.

Tagovi: BOLT, Bolt Economy, pula,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE