Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Sport

Bikademy predstavljanje u Zagrebu

Radi se o inovativnom i interaktivnom cikloturističkom proizvodu namijenjenom ljubiteljima bicikliranja i istraživačima kulturne i prirodne baštine

Objavljeno 26.08.2021
Ivona Amidžić

U petak, 27. kolovoza održat će se predstavljanje cikloturističkog koncepta Bikademy s početkom u 10 sati u GIANT Store Zagreb (Ulica Grada Mainza 21).

Radi se o inovativnom i interaktivnom cikloturističkom proizvodu namijenjenom ljubiteljima bicikliranja i istraživačima kulturne i prirodne baštine. Bikademy se nedavno proširio na područja Zagreba, Berlina i Šibenika te kao takav stvara dodanu vrijednost turističkoj ponudi i u destinaciju privlači cikloturiste, ali i promovira bicikl kao prijevozno sredstvo.

Predstavljanje je namijenjeno svima koji bicikliraju, turističkim vodičima, bike&bed smještajnim objektima te ostalim dionicima u cikloturizmu koji nastoje proširiti svoju ponudu.

Bikademy se bazira se na besplatnoj mobilnoj aplikaciji, a svi koji se registriraju na aplikaciju postaju Bike Studenti. Bikademy trenutno broji preko tisuću Bike Studenata iz Hrvatske i Europe.

Svaki Bike Student unutar aplikacije ima virtualni index s Bikademy Studijima koji predstavljaju pojedinu regiju, županiju ili grad. Unutar svakog studija postoje različiti ispiti, odnosno lokacije ili mjesta od kulturnog ili prirodnog značaja. Potrebno je biciklirati do svakog Ispita, napraviti selfie i učitati fotografiju u aplikaciju. Nakon što polože sve ispite određenog Studija, Bike Studenti dobivaju nagradu Giant Hrvatska.

Ovaj događaj je sufinanciran od strane Ministarstva turizma.

Tagovi: bicikl, bicikliranje, bikademy, cikloturizam,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE