Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Viralno

Demi Lovato obećala da će se boriti protiv ovisnosti

U nedjelju je Demi na Instagramu zahvalila obitelji i bolničkom osoblju. "Bez njih sada vam ne bi pisala ovo pismo", rekla je.

Objavljeno 06.08.2018
Antonela Verković

Američka pjevačica i glumica Demi Lovato oglasila se prvi put otkako je primljena u bolnicu zbog predoziranja i obećala da će se nastaviti boriti protiv ovisnosti.

Lovato je 24. srpnja prebačena u bolnicu u Los Angelesu zbog predoziranja heroinom.

U nedjelju je 25-godišnjakinja na Instagramu zahvalila obitelji i bolničkom osoblju. “Bez njih sada vam ne bi pisala ovo pismo”, rekla je.

– Došlo je vrijeme da se izliječim i usredotočim na svoju ovisnost. Ljubav koju ste mi pokazali neću nikada zaboraviti i jedva čekam dan u kojem ću moći reći da sam prešla na drugi stranu –  dodala je.

“Borba se nastavlja!”, istaknula je Demi.

Lovato je u više navrata u javnosti govorila o ovisnosti o drogi i alkoholu te o psihičkim problemima. Liječena je zbog poremećaja prehrane, a rekla je i da pati od bipolarnog poremećaja. Zbog njezinih kilograma često su se vodile polemike i na društvenim mrežama gdje su obožavatelji ”ocjenjivali” je li predebela ili mršava, a i ona sama je često patila zbog nesigurnosti svojim tijelom.

U dokumentarnoj snimci na You Tubeu 2017. “Jednostavno komplicirana” Lovato je govorila o godinama uporabe droga, poremećajima prehrane i o opijanju te priznala da je prvi put uzela kokain sa 17 godina. U 18. je počela rehabilitacija, a tad joj je dijagnosticiran i bipolarni poremećaj.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Tagovi: Demi Lovato, ovisnost, predoziranje,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE