Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Sport

Donna Vekić dala podršku Novaku Đokoviću

"Žao mi je Novaka jer iskreno, dovesti takve top igrače u Hrvatsku je zaista bio dobar posao, a svi prihodi su trebali ići u humanitarne svrhe"

Objavljeno 26.06.2020
Ivona Amidžić

Ovih dana, mediji ne prestaju pisati o situaciji koja se dogodila u Zadru na teniskom turniru Adria Tour, u organizaciji najboljeg svjetskog tenisača – Novaka Đokovića. Jedna od sudionica turnira bila je i naša tenisačica i FED CUP reprezentativka – Donna Vekić, koja se svojom porukom, dala podršku Đokoviću.

„Stvarno mi je jako žao Novaka jer mu je ideja bila odlična. Teško je suditi jer je situacija u Srbiji i Hrvatskoj takva da ljudi uglavnom ne poštuju nikakve mjere, a ne samo sad kad je riječ o tenisu. Ako odete van u neki restoran ili klub, vidjet ćete čovjeka na čovjeku. Još jednom, žao mi je Novaka jer iskreno, dovesti takve top igrače u Hrvatsku je zaista bio dobar posao, a svi prihodi su trebali ići u humanitarne svrhe. Žao mi je što je završilo ovako, imao je samo dobre namjere“ – izjavila je Donna.

Donninu poruku je u cijelosti prenio Christopher Clarey na svom Twitter profilu, inače američki novinar koji je svjetski sportski kolumnist i teniski pisac za The New York Times.

Također, nakon prvog testa na Covid-19 koji je pokazao da je Donna negativna, danas su stigli rezultati drugog testa koji je još jednom potvrdio da Donna Vekić nema koronavirus.

Tagovi: adria tour, donna vekić, novak đoković, tenis,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE