Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Gospodarstvo

Držite budućnost u svojim rukama – Otvorena su nova radna mjesta

Zapošljavaju: Falkensteiner, Workforce Ljudski Potencijali, Nitesco Artis, Lošinjska Plovidba - Turizam, Jet2.com Limited...

Objavljeno 30.01.2020
Ivona Amidžić

U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Sretno!

Falkensteiner traži nove radne snage na pozicijama: executive chef (m/ž), sous chef (m/ž), kuhar/ pomoćni kuhar (m/ž), pomoćni kuhinjski radnik (m/ž), glavni konobar (m/ž), konobar/ pomoćni konobar (m/ž), barmen (m/ž). Mjesto rada je Punat, a prijave se zaprimaju do 20.2. Potražite ostale poslove ovog poslodavca i prijavite se.

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava specijalista za obračun plaće i kadrovsku administraciju (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je do 3.2. Posao obuhvaća pripremu obračuna plaće, izradu analiza i izvješća vezanih za poslove odjela ljudskih resursa, pripremu ugovora o radu, aneksa, odluka i drugih dokumenata vezanih uz radno-pravni odnos i ostalo. Potrebno je minimalno trogodišnje iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima, dobro poznavanje engleskog jezika, odlično poznavanje MS Office paketa s naglaskom na Excel, sposobnost istovremenog upravljanja različitim projektima. Poznavanje rada u SAP-u je prednost. Aplicirajte.

Ljekarne Prima Pharme farmaceute (m/ž) u Kninu, Zadru, Sisku, Osijeku, Rijeci. Prijavite se najkasnije do 6.2. Glavne odgovornosti su izdavanje lijekova, stručno savjetovanje pacijenata te farmaceutska skrb. Potrebni su uvjeti visoka stručna sprema farmacije, odobrenje za samostalan rad, organizacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu. Prijavite se na linku.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za potrebe Poliklinike Bagatin zapošljavaju specijalista dermatovenerologije (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave zaprimaju do 28.2. Traži se visoka stručna sprema medicinskog fakulteta, položen državni ispit, odobrenje za samostalni rad i uredno članstvo u HLK, interes za estetsku stranu dermatologije i kozmetologiju, praćenje novih trendova i tehnologija iz branše. Nude se vrhunski uvjeti rada i izvrsno radno okruženje u mladom i proaktivnom timu, kontinuirana edukacija i znanstveno napredovanje, rad s najnaprednijom tehnologijom te benefiti za zaposlenike. Prijavite se na linku.

Europapier Adria d.o.o. zapošljava na poziciji administrator (m/ž). Mjesto rada su Sesvete. Prijavite se najkasnije do 10.2. Potrebna su znanja i kvalifikacije minimalno četverogodišnje radno iskustvo u administrativnim poslovima, temeljito i savjesno pristupanje zadacima, samostalno određivanje prioriteta, organiziranost i fleksibilnost te aktivno služenje engleskim jezikom u govoru i pismu. Ključne odgovornosti radnog mjesta su zaprimanje, sortiranje, arhiviranje i slanje pošte, naručivanje uredskog materijala i tiskanica, prijem stranaka i ostalo. Aplicirajte.

Proficio d.d. zapošljava u Zagrebu voditelja financijskih operacija (m/ž) i voditelja ureda dioničkog društva (m/ž) te samostalnog računovođu u Pakoštanima (m/ž). Prijave su otvorene do 7.2. Za poslove je potrebno minimalno tri do pet godina relevantnog iskustva u struci. Provjerite detalje i prijavite se.

Nitesco Artis d.o.o. traži web designera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Rok prijave je 20.2. Postoji mogućnost rada od kuće. Glavne odgovornosti su uređivanje web stranica i vođenje društvenih mreža. Prijavite se pomoću linka.

Bluesun Hotels & Resorts u potrazi je za voditeljem restorana (m/ž) u Omišu. Prijave su otvorene do 6.2. Posao obuhvaća koordinaciju procesa rada u restoranu, kontrolu i praćenje troškova rada u usporedbi s planiranim prohodima restorana, osiguravanje kvalitete pružene  usluge i zadovoljstva gostiju itd. Poslodavac nudi smještaj, prehranu i osigurava trošak prijevoza. Pruža se edukacija i uvođenje u posao pri zapošljavanju, a postoji i mogućnost nagrađivanja za ostvarene rezultate. Prijavite se.

Lošinjska Plovidba – Turizam d.o.o. zapošljava u Malome Lošinju nove radne snage: recepcionar (m/ž), kuhar (m/ž), pomoćni radnik u kuhinji (m/ž), vrtlar (m/ž), konobar (m/ž), prodavač (m/ž), radnik na održavanju (m/ž), vozač (m/ž), spremač (m/ž). Prijave su otvorene do 23.2. Mjesto rada su kampovi Rapoća i Lopari.Potrebna je srednja stručna sprema, radno iskustvo, odgovornost i organiziranost. Aplicirajte  na željeni posao.

Jet2.com Limited traži Resort Team Leader-a (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 26.2. Potrebna je osoba koja voli preuzimati odgovornost za korisnička iskustva na ljetovanju, vozačka dozvola B kategorije, relevantno iskustvo u voditeljskim pozicijama. Prednost donosi rad u putničkoj industriji. Nudi se kompetitivna plaća i odlične mogućnosti za napredovanje. Prijavite se.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE