Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Sport

FOTO (vruća galerija) Vaterpolisti VK Medveščak povodom Movembera skinuli sve osim brkova

Osim što jedan od najpopularnijih brijačih aparata uspješno skida dlačice s brade, pazuha, prsa, nogu, on je i sjajno rješenje za lako ‘rješavanje‘ dlaka i na najosjetljivijim dijelovima tijela koje u ovom mjesecu svakako treba samopregledati

Objavljeno 07.11.2022
Dorotea Hajduković

I dok su hrvatski vaterpolisti na Olimpijadi 2008. godine zadržali brkove za sreću i u čast treneru Ratku Rudiću, igrači Vaterpolo kluba Medveščak svoje su brkove odlučili zadržati iz jednog potpuno drugog razloga – povodom još jednog Movembera. Mjesec u kojem je sve u znaku muškog zdravlja, podržali su kroz već dobro poznatu Philips kampanju #DajZabrij na zdravlje kojoj je glavni cilj podsjetiti muškarce na važnost preventivnih pregleda testisa.

Poznata je stvar da mnogi natjecateljski plivači i vaterpolisti uklanjaju gotovo sve dlake na tijelu pa ne čudi da su ove godine Philips OneBlade i klub sa Šalate odlučili surađivati. Osim što jedan od najpopularnijih brijačih aparata uspješno skida dlačice s brade, pazuha, prsa, nogu, on je i sjajno rješenje za lako ‘rješavanje‘ dlaka i na najosjetljivijim dijelovima tijela koje u ovom mjesecu svakako treba samopregledati. Činjenica da je uređaj vodootporan posebno je oduševila momke koji u bazenu provode svaki svoj dan.

Ispred fotoobjektiva fotografkinje Marine Rendulić snašli su se sjajno i pokazali svoje novo lice – s uređenim dlakama, stiliziranim frizurama i hrabrim brkovima. ‘Važno je pričati o raku prostate i raku testisa, isto kao i o mentalnom zdravlju muškaraca koji se možda bore s tim teškim bolestima. Stoga je sudjelovanje našeg kluba u ovoj Philipsovoj društveno odgovornoj kampanji bilo sasvim logično. Uz sve to, ako netko koristi brijače aparate, to su naši igrači. Sve se poklopilo i vrlo rado su momci primili OneBlade u ruke i postali modeli na jedan dan’, ispričao je Zoran Curiš, trener i predsjednik zagrebačkog kluba Medveščak koji je kroz godine postojanja odgojio i velik broj reprezentativaca, koji na velikim međunarodnim natjecanjima osvajaju medalje za Hrvatsku. Među njima i zvijezde ove kampanje – Luka Tkalčec, Bojan Car, Paško Brajković, Nikola Miljak, Nikola Šimunović i Antonio Gavranić te olimpijac Pavo Marković.

Zabrijati na zdravlje, a i dobro se obrijati lako je uz Philips OneBlade uređaj – moćni hibridni brijači aparat koji svojim specifikacijama sve više oduševljava muškarce. Tehnologija dvostranih oštrica koje se pomiču 200 puta u sekundi, sigurno korištenje za vrijeme tuširanja, više razina češljeva, štitnik za osjetljivu kožu i teže dostupna mjesta – sve su to performanse ‘malog zelenog’ čuda, koji drugu godinu zaredom stoji iza kampanje koja potiče muškarce na razmišljanje o pozitivnom prihvaćanju sebe i svog tijela, kao i na važnost samopregleda testisa. Studeni je zavladao ! Vrijeme je da zabrijete na zdravlje i to nastavite činiti kroz cijelu godinu.

Makeup: Nina Pejnović
Hair: Rene Vidmar, VR Barber shop

 

 

 

 

 

 

 

Tagovi: DajZabrij, Movembar, testisi, Vaterpolo klub Medveščak,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE