Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Politika

Grmoja: Most se ne želi baviti HDZ-ovim aferama

'U fokusu su hrvatski građani i njihovi problemi'

Objavljeno 15.04.2019
Lucija Tokić

Saborski zastupnik i politički tajnik Mosta NL Nikola Grmoja poručio je u ponedjeljak kako se Most, poglavito u kampanji za Europski parlament, ne želi baviti HDZ-ovim aferama, u fokusu su mu hrvatski građani i njihovi problemi.

“Očito se oni bave sami sobom, mi se ne želimo baviti njima, nego problemima hrvatskih građana i predstavljati svoj program. Želimo doći do svakog građanina, to će biti fokus naše kampanje, kada bi se bavili aferama HDZ-a ne bismo se imali vremena baviti se bilo čime drugim”, odgovorio je Grmoja upitan kako gleda na optužbe odvjetnika Milijana Brkića, potpredsjednika Hrvatskog sabora, da se institucije koriste za unutarstranačke obračune.
“Odavno govorimo i znamo da su institucije okupirane, ali nama je dosta, kao što je i hrvatskom narodu dosta, unutarstranačkih obračuna unutar HDZ-a, dosta nam je HDZ-ovih afera, želimo Hrvatsku slobodnu od tih afera, želimo slobodne i neovisne institucije, neovisno pravosuđe”, rekao je Grmoja na konferenciji za novinare u Hrvatskom saboru na kojoj je najavio da će Sabor, vjerojatno nakon Uskrsa, raspravljati o Mostovom prijedlogu da se proglasi isključivi gospodarski pojas (IGP).

(Hina)

foto: HINA/ Daniel KASAP/ dkas

Tagovi: most, nikola grmoja,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE