Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Best choice

Hoće li Roko nastupiti s krilima u Izraelu? Još se ne zna…

Naš predstavnik na Eurosongu kaže da još uvijek razrađuju cijeli koncept nastupa, ali i da spremaju nešto na visokoj razini

Objavljeno 18.03.2019
Lucija Tokić

Roka Blaževića, ovogodišnjeg pobjednika Dore i predstavnika Hrvatske na Eurosongu u Izraelu, u ponedjeljak je primio i zaželio mu sreću splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban, a  osamnaestogodišnji Splićanin ostao je tajanstven u vezi detalja svoga nastupa u Tel Avivu.

Blažević nije želio otkriti novinarima hoće li na pozornicu Eurosonga izaći s krilima, kao ni hoće li pjesmu pjevati na hrvatskom ili engleskom jeziku. Dodao je da podjednako voli hrvatsku i englesku verziju pjesme.

Kaže da još uvijek razrađuju cijeli koncept nastupa, ali i da spremaju nešto na visokoj razini s obzirom da u Izraelu imaju dobre uvjete. Tamo će otići ruku punih suvenira, tipičnih za podneblje iz kojeg dolazi, a istovremeno povezanih s pjesmom s kojom će nastupiti.

“Trenutno nemam trenu, mislim da će me početi hvatati malo prije samog nastupa, a do tada učim za školu i  pripremam se za maturu”, kazao je Roko.

Priznao je da prati kladionice i čini mu se da Hrvatska trenutno nema neku dobru poziciju, no kada započnu probe i snimke izađu iz Izraela, sve se može promijeniti.

U Izrael kreće 6. svibnja, a prve probe su 7. svibnja. “Bit će pakleno, bit će jako naporne probe, no mislim da je to potrebno i nužno da bi cijela manifestacija ispala na vrlo visokom nivou, kako i namjeravaju”, dodao je Roko.

Boban je Blaževiću čestitao na osvojenom prvom mjestu na Dori istaknuvši da ga je sinoć pratio na nastupu u kazalištu, gdje je svojom pjesmom na noge digao cijelo gledalište.

“On je kvalitetan učenik naše 4. gimnazije, a nadam se da će, kao što mi kopiramo izvrsnost Izraela, ovaj put oni kopirati Rokovu izvrsnost na Eurosongu. U to ime mu želim da pokaže Izraelcima kako smo mi moćni i izvrsni. Sveti Duje, pomozi Roku”, zavapio je župan.

(Hina)

foto: YouTube (screenshot)

Tagovi: dora, eurosong, izrael, krila, Roko Blažević,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE