Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Lokalne vijesti

HZJZ – Odličan odaziv građana na cijepljenje bez naručivanja i najave

Navedeno je kako se, osim onih koji su se došli na cijepiti prvom dozom cjepiva Pfizer, veći dio građana u srijedu cijepio i drugom dozom cjepiva AstraZenece ili Moderne

Objavljeno 16.07.2021
Ivona Amidžić

Zbog odličnog odaziva građana Zagreba na cijepljenje bez naručivanja i najave, u srijedu je cijepljenje u Školi narodnoga zdravlja “Andrija Štampar” nastavljeno i nakon 19 sati dok se nisu cijepili svi koji došli na cijepljenje, objavio je HZJZ na svojim internetskim stranicama.

Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ) na svojim je internetskim stranicama objavio i da je u dva dana ovoga tjedna – u ponedjeljak i srijedu –  na lokaciji u organizaciji HZJZ-a i Škole narodnoga zdravlja “Andrija Štampar” Medicinskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu cijepljeno više od 2000 osoba.

Navedeno je kako se, osim onih koji su se došli na cijepiti prvom dozom cjepiva Pfizer, veći dio građana u srijedu cijepio i drugom dozom cjepiva AstraZenece ili Moderne.

Istaknuto je da je cijepljenje prošlo u ugodnoj atmosferi, a građani su s puno razumijevanja pričekali svoj red. Medicinski timovi HZJZ-a i Škole narodnoga zdravlja neumorno su pak nastavili cijepiti i iza dogovorenog vremena kako bi se cijepili svi koji su došli na cijepljenje.

Cijepljenje u Školi narodnoga zdravlja “Andrija Štampar” u Rockefellerovoj 4 nastavit će se i u petak,16. srpnja, od 16 do 19 sati, a građani također mogu doći bez naručivanja.

 

(Hina

foto: unspaksh

Tagovi: bez najave, cijepljenje, najava, zagreb,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE