Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Justice

Javni poziv potencijalnim korisnicima u projektu „Važna si – zaposli se i pomozi“

 Projekt je u sklopu programa „Zaželi – program zapošljavanja žena, faza II“

Objavljeno 28.06.2020
Ivona Amidžić

Kršćanska humanitarna udruga „Putevi milosti“ provodi projekt „Važna si – zaposli se i pomozi UP.02.1.1.13.0017“ u okviru javnog poziva “Zaželi – faza II”. Projekt financira Europski socijalni fond iz Operatvnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

Ukupna vrijednost Projekta iznosi 1.849.665,00 kuna. Kršćanska humanitarna udruga “Putevi milosti” projekt provodi u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Područna služba Osijek i Centrom za socijalnu skrb Osijek. Projekt “Važna si – zaposli se i pomozi” u trajanju od 18 mjeseci ima cilj smanjenje nezaposlenosti ženskih osoba nižeg stupnja obrazovanja te povećanje mogućnosti za njihovo kasnije zapošljavanje kao i podizanje kvalitete života te poticanje socijalne uključenosti osoba starije životne dobi u Osječko-baranjskoj županiji. Projektom će se zaposliti 20 ženskih osoba koje će obavljati poslove pomoći u kući za 120 krajnjih korisnika s područja grada Osijeka i prigradskih naselja te općina Čepin i Bilje.

Kršćanska humanitarna udruga  „Putevi milosti” poziva sve osobe (starije od 65 godina ili osobe u nepovoljnom položaju) s područja grada Osijeka, prigradskih naselja te općina Bilje i Čepin, zainteresirane za sudjelovanje u projektu Važna si – zaposli se i pomozi,  da se jave i ostave svoje podatke najkasnije do 20. 7. 2020.  Udruga će ih povratno kontaktirati ako ispunjavaju uvjete da postanu korisnici pomoći kroz projekt u sklopu programa „Zaželi“.

Korisnicima će se omogućiti podrška i potpora u vidu pomoći u održavanju čistoće stambenog prostora, osobne higijene, pomoć u dostavi namirnica, lijekova i drugih potrepština, pomoć u pripremi obroka i drugi poslovi vezani uz skrb oko krajnjih korisnika.

Svi zainteresirani mogu se javiti se na kontakte:

Krešo Žarković 091 563 64 36

Vedran Ferko 098 912 57 77

Tagovi: humaniatrna udruga, javni poziv, kršćanska, putevi mislosti, važna si, zaželi,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

Vezane vijesti

Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE