Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Gospodarstvo

Kada život postane mutan, prilagodite svoj fokus

Niste zadovoljni poslom, uvijek negdje trčite, ponedjeljkom imate osjećaj kao da bi već trebao biti petak? Imamo pravu stvar za vas! :D

Objavljeno 13.03.2020
Ivona Amidžić

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom, a na kraju slijedeći poveznicu možete pronaći i ostatak poslova! Sretno!

NetVision d.o.o. zapošljava na poziciji sistem inženjer/ projektant sigurnosnih mrežnih rješenja (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 30.3. Očekuje se visoka ili viša stručna sprema tehničkog smjera, otvorenost ili spremnost za učenje, sposobnost analitičkog razmišljanja i rješavanja problema, motiviranost, kreativnost te napredno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Glavne odgovornosti su planiranje, organizacija i izvođenje poslova implementacije mrežnih uređaja/ sustava od prvog korisnika s korisnikom do implementacije sustava. Prijavite se.

BMD Stil zapošljava koordinatora građevinskih radova (m/ž), voditelja računovodstva (m/ž), voditelja prodajnog centra (m/ž), voditelja servisa (m/ž), product manager-a (m/ž), voditelja ljudskih potencijala (m/ž). Potrebno je više osoba za rad na različitim lokacijama. Rok prijave je 15.3. Provjerite detalje i uvjete rada putem linka.

Središnje klirinško depozitarno društvo traži samostalnog projektanta informacijslih sustava (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Rok prijave je 16.3. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema, najmanje dvije godine radnog iskustva na poslovima projektiranja i uvođenja novih informacijskih sustava, poželjno u institucijama tržišta kapitala. Potrebno je minimalno radno iskustvo od dvije godine. Aplicirajte.

VuMedi Inc. zapošljava General Manager-a (m/ž) u Zagrebu. Potrebno je minimalno deset godina iskustva, široko znanje u različitim funkcijama poslovanja, odlične komunikacijske sposobnosti. Zadaci na radnom mjestu uključuju nadgledanje dnevnih i tjednih poslovnih aktivnosti, komuniciranje poslovnih ciljeva, edukacija drugih manager-a i ostalo. Prijavite se na linku najkasnije do 20.3.

Tres Commas d.o.o. traže HR manager-a (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Prijave su otvorene do 27.3. Potrebno je odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu, iskustvo u ljudskim resursima, korisničkoj službi i administrativnim poslovima. Očekuje se fleksibilnost, mogućnost rješavanja zadataka i raznih prioriteta istovremeno. Aplicirajte.

TEDi poslovanje d.o.o. zapošljava suradnika u prodaji/ prodavač (m/ž). Lokacije rada su Varaždin, Čakovec, Zaprešić (West Gate) i Zagreb. Rok prijave je 19.3. Potrebna je uspješno završena srednja škola, izražene komunikacijske sposobnosti, ljubaznost u radu s kupcima, posluživanje i savjetovanje kupaca, prezentacija i slaganje robe. Prijavite se ovdje.

Falkensteiner Hotel & Residences traži novo radno osoblje u Zadru: Restaurant Manager (m/ž), radnik na održavanju sportskih terena/ vrtlar (m/ž), perač posuđa (m/ž), recepcionar (m/ž), portir/ Bellboy (m/ž), kuhar/ pomoćni kuhar (m/ž), sobar (m/ž), Wellness terapeut/ maser (m/ž), Sous Chef (m/ž), kozmetičar (m/ž). Rok prijave je 5.4. Pogledajte ostale poslove ovog poslodavaca i aplicirajte ovdje.

House of Jobs traži Delivery Manager-a (m/ž) za rad u Zagrebu. Rok prijave je 19.3. Traži se više osoba za rad. Potrebno je EU državljanstvo, barem pet godina iskustva u sličnim poslovima u ICT industriji, barem tri godine iskustva u vođenju projekata, a poželjan je project management certifikat. Očekuje se i izvrsno poznavanje Microsoft Cloud tehnologija i servisa, izražene komunikacijske vještine, izvrsno znanje engleskog jezika u govoru i pismu te vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se ovdje.

Abc Tech Zagreb zapošljava u Varaždinu i Zagrebu na poziciji Senior programer (m/ž). Od kandidata se očekuje završena srednja škola ili fakultet matematičkog ili tehničkog usmjerenja, sposobnost rada u projektnim timovima i dinamičnoj okolini, samostalnost u radu, motiviranost i upornost. Poželjno je poznavanje web tehnologija, Java EE tehnologija, SQL programskog jezika i slično. Prijavite se najkasnije do 9.4.

Naton ljudski potencijali d.o.o. za potrebe klijenata zapošljavaju stručnog suradnika za dentalni program (m/ž), projekt asistenta – moderna umjetnost (m/ž) u Zagrebu, doktora dentalne medicine (m/ž) u Rijeci te voditelja medicinsko – biokemijskog labaratorija (m/ž) u Varaždinu i Puli. Prijavite se putem linka.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE