Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Sport

Kohorta i navijači, njih 200, počistili Gradski vrt za 2 sata! Novca se odrekli u korist Dijane!

Kohorta je jučer javila klubu - dolazimo u 7 sati, ali novac ide Dijani :) Bravo dečki! Foto: NK Osijek fans ... - piše OsijekNEWS.hr

Objavljeno 16.12.2018
Alan Srčnik

Mala ‘vojska’ od 200 i više navijača Osijeka, brojnih pripadnika Kohorte, došla je jutros u 7 sati u Gradski vrt s plastičnim lopatama za snijeg i sukladno pozivu kluba očistila travnjak u rekordnom vremenu, a za utakmicu 18. kola Prve HNL između Osijeka i Intera iz Zaprešića. Sav novac kojeg su trebali dobiti, dali su u humanitarne svrhe, djevojci i sugrađanki Dijani, za operaciju kukova – piše OsijekNEWS.hr.

Osijek je, naime, zbog snijega na travnjaku, morao odgoditi utakmicu s Interom za manje od 24 sata. Iz kluba su pozvali navijače i druge da im se pridruže u akciji čišćenja u nedjelju u 7 sati, a za besplatnu ulaznicu i 25 kuna po radnom satu. Kohorta je javila – dolazimo, ali novac ide Dijani.

Počeli su malo iz 7 sati, a do 9 je travnjak Gradskog vrta završio očišćen. I utakmica se igra u 13. Bravo dečki – i za snijeg i za plemenito djelo pomoći drugoj osobi!

Foto: Facebook (NK Osijek fans)

Kad se male ruke slože, sve se može sve se može 💪🏻😊

Objavljuje NK Osijek fansNedjelja, 16. prosinca 2018.

Tagovi: Inter, kohorta, nk osijek, prva hnl, snijeg,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE