Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Black News

Manijak u Zagrebu napao vozačicu: Parkirao se ispred vozila, izašao i počeo udarati rukama po krovu

Radi počinjenih prekršaja sutkinja mu je izrekla novčanu kaznu u visini od 11.130 kuna...

Objavljeno 28.07.2020
Ivona Amidžić

Jučer, 27. srpnja oko 13.45 sati u ulici grada Vukovara, došlo je do narušavanja javnog reda i mira gdje se 66-godišnjak ponašao na naročito drzak i bezobrazan način.

Naime, osumnjičeni je upravljao osobnim automobil, a kretao se Ulicom grada Vukovara u smjeru istoka, kada je došao do raskrižja s Hvarskom ulicom ispred njega se prestrojila vozačica koja je upravljala također osobnim automobilom, na što je osumnjičeni počeo mahati rukama, paliti i gasiti svjetla na vozilu, a kada je ona skrenula u Hvarsku ulicu, osumnjičeni je zaobišao njeno vozilo te se svojim vozilom zaustavio ispred nje. Potom je izašao iz vozila, počeo udarati rukama po krovu njenog vozila. Pri tome je oštećena uspjela uzeti mobitel i pozvati policiju, a osumnjičeni se udaljio.

Međutim, brzom reakcijom policije, uočen je, zaustavljen te je odbio alkotestiranje. Priveden je na prekršajnu obradu, a potom i doveden na  Prekršajni sud. Radi počinjenih prekršaja sutkinja mu je izrekla novčanu kaznu u visini od 11.130 kuna.

foto: pixabay

Tagovi: kazna, krov, lupati, manijak, policija, sud, sutkinja, vozilo,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE