Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Best choice

Marijini obroci: Online kampanja Veliki obiteljski Božić

Samo 132 kune dovoljne su kako bi jedno dijete na mjestu obrazovanja primalo obrok cijele školske godine, a iako su škole bile zatvorene većinu vremena, udrugu nije spriječilo da djeca nastave primati svakodnevni obrok.

Objavljeno 02.12.2020
Ivona Amidžić

Veliki obiteljski Božić je online kampanja koju je pokrenula humanitarna organizacija Marijini obroci s ciljem prikupljanja donacija za gladnu djecu u najsiromašnijim zemljama svijeta.

Samo 132 kune dovoljne su kako bi jedno dijete na mjestu obrazovanja primalo obrok cijele školske godine, poručuju iz udruge i ističu kako se kampanju pod Love to live, live to love (Voli da bi živio, živi da bi volio) može podržati doniranjem za Marijine obroke.

Kao zahvalu za vašu donaciju možete izabrati za svakoga ponešto od predmeta koji su posebno dizajnirani i pripremljeni za ovu kampanju, ističe udruga i navodi da se na stranici www.marysmeals.hr/bozic može pronaći mnoštvo ideja za poklone.

Marijini obroci napominju kako su, kao i u Hrvatskoj, škole u kojima djeca primaju Marijine obroke bile zatvorene većinu ove godine, što udrugu nije spriječilo da djeca nastave primati svakodnevni obrok. Obroke su roditelji preuzimali i pripremali kod kuće te smo na taj način došli do gotovo sve djece koja su uključena u program prehrane Marijinih obroka, navodi humanitarna organizacija koja hrani više od 1,6 milijuna djece na mjestu obrazovanja u najsiromašnijim zemljama svijeta.

(Hina)

foto: unsplash

Tagovi: djeca, gladna djeca, hrana, humanitarna akcija, Marijini obroci, obroci,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE