Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Black News

Mladi vozači – OPREZ! Jedna osoba je poginula, a dvije su teško ozlijeđene u prometnoj nesreći

Vozilo je sletjelo na zelenu površinu pokraj ceste i nakon 35 metara i u kanal za odvodnju oborinskih voda dubine gotovo dva metra, gdje se preokrenulo na krov.

Objavljeno 02.08.2018
Antonela Verković

Mladi vozači s nedovoljno iskustva pozivaju se na dodatnu mjeru opreza i vožnju po propisanoj brzini jer je ovo već druga nesreća na području Virovitičko-podravske županije u kojoj su mladi vozači uzrokovali slijetanje vozila s ceste i smrt putnika.

Jedna osoba je poginula, a dvije su teško ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se u srijedu dogodila na pružnom prijelazu u Virovitici, kada je mlada vozačica izgubila nadzor nad vozilom i sletjela u kanal,  izvijestila je u četvrtak policija nakon obavljenog očevida te pozvala sudionike u prometu na povećan oprez i dosljedno poštivanje svih prometnih pravila.

Nesreća se dogodila nekoliko minuta prije 13 sati kod prijelaza ceste preko željezničke pruge na cesti prema Svetom Đurađu u Aleji maturanata u Virovitici, kada  je mlada vozačica osobnog automobila Škoda, vozačkog iskustva svega nekoliko mjeseci, zbog neprilagođene brzine izgubila nadzor nad vozilom.

Vozilo je sletjelo na zelenu površinu pokraj ceste i nakon 35 metara i u kanal za odvodnju oborinskih voda dubine gotovo dva metra, gdje se preokrenulo na krov. U toj prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni vozačica i oba putnika, od kojih je 37-godišnak u virovitičkoj bolnici umro.

Kako su mladi vozači još od početka prošle godine učestali počinitelji prometnih nesreća, virovitičko-podravska Policijska uprava ponovno poziva sve sudionike u prometu na povećani oprez i dosljedno poštivanje svih prometnih pravila i prometnih propisa, a posebno mlade vozače koji dodatnim oprezom moraju nadomjestiti nedostatak vozačkog iskustva.

(Hina)

Tagovi: mladi vozači, prometna nesreća, virovitica,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE