Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Politika

Most: Srdačno pozdravljanje Zdravka Mamića i Aleksandra Vučića je sramota!

„Nakon velikog domoljuba Bandića koji najviše na svijetu voli ovaj grad i ovu zemlju, a u goste poziva Arkanovca Palmu, sada imamo i Zdravka Mamića. Taj veliki Hrvat koji se slomio od pomoći ovoj zemlji, kako 1991., tako i posljednjih godina, presretan se rukuje s Aleksandrom Vučićem", rekao je Sladoljev

Objavljeno 10.04.2019
Lucija Tokić

Na srdačan susret i rukovanje bjegunca pred hrvatskim pravosuđem Zdravka Mamića i srbijanskog premijera Aleksandra Vučića u Mostaru osvrnuo se saborski zastupnik Mosta Marko Sladoljev.

Sladoljev je ovaj susret usporedio sa situacijom kada je zagrebački gradonačelnik Bandić ugostio Arkanovca Palmu.

„Nakon velikog domoljuba Bandića koji najviše na svijetu voli ovaj grad i ovu zemlju, a u goste poziva Arkanovca Palmu, sada imamo i Zdravka Mamića. Taj veliki Hrvat koji se slomio od pomoći ovoj zemlji, kako 1991., tako i posljednjih godina, presretan se rukuje s Aleksandrom Vučićem iako se radi o Šešeljevom pobočniku iz rata i zagovorniku ideje Velike Srbije. Ovaj grad s desetinama tisuća branitelja i mnoštvom poginulih u Domovinskom ratu ali i  Mamićev najdraži klub, čiji su navijači aktivno branili domovinu od Konavala do Mitnice, ne zaslužuju takve čelnike i moćnike. Sramotno“, rekao je Sladoljev.

 

foto: Pixabay (ilustracija)

 

Tagovi: aleksandar vučić, marko sladoljev, milan bandić, most, rukovanje, susret, zdravko mamić,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE