Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Viralno

Muenchen – kaos na aerodromu, a sve to zbog jedne osobe!

Žena se prošuljala kroz sigurnosnu kontrolu bez pregleda službenika. Za njom se trenutno traga, a iz tog razloga su otkazani brojni letovi što putnike čini veoma nervoznima...

Objavljeno 28.07.2018
Antonela Verković

Aerodromska policija u Muenchenu, drugom najvećem u Njemačkoj, zatvorila je u subotu terminal nakon što je nepoznata žena prošuljala kroz sigurnosnu kontrolu, objavila je glasnogovornica zračne luke.

Policija je u 6 sati i 45 minuta dobila dojavu da je žena prošla kroz kontrolu, a da je službenici nisu pregledali. Tri sata nakon incidenta za njom se još traga.

Operacije su prekinute na terminalu 2 koji uglavnom koristi Lufthansa i njezini partneri, uključujući Coratia Airlines. Otkazani su brojni letovi. Putnici su na društvenim mrežama objavili da ne mogu izlaziti iz zrakoplova i da im nitko ne daje informacije o letovima, a na fografijama se vidi prostor za odlaske prepun ljudi koji čekaju daljnje obavijesti.

Putnici su preko razglasa pozvani da budu mirni i strpljivi. Incident se događa u vrijeme velikih ljetnih gužvi na aerodromu.

PUTNICI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Putnici koji su se danas zatekli na aerodromu na društvenim mrežama su iskazali svoje nezadovoljstvo i nervozu. Mnogi žure na važne i neodgodive sastanke, a mnogi su mislili da će ovo biti opuštajući dan i početak njihova godišnjeg odmora…

#munichairport #flughafenmünchen

A post shared by Bogno (@sim.wa.16) on

Muenchen

 

 

 

Tagovi: aerodrom, Muenchen, otkazani let,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE