Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Viralno

Nakon što se Sandra Lončarić ‘okupala u znoju’, stigla na zasluženi odmor! – piše OsijekNEWS

Nakon što je stvorila hvale vrijedan film, nakupala se u znoju studija za snimanje - došlo je vrijeme da se okupa i u moru!

Objavljeno 11.08.2018
Antonela Verković

Sandra je već duže vrijeme u poslu, naime snima film naziva ‘Bijeg’ koji je inspiriran zivotom glumice Romy Schneider. Sandra je pisala scenarij za film, ali i glumi u njemu – to je zaista njenih ruku djelo i sigurni smo da će se taj naporni trud isplatiti!

Uz to, ukoliko vas je film zainteresirao, bilo zbog naziva, bilo zbog Sandre, otkrila je i informacije o premijeri. Naime, mukotrpan danonoćni rad i trud se isplatio, premijera samo što nije tu – bit će na Vukovar film festivalu 25. kolovoza 2018.!

FILM BIJEG

‘Sretna sam sto sam pored sebe imala tako divne i kreativne suradnike koji su pretvorili moju viziju u stvarnost.’ – napisala je Sandra na svom Instagram profilu uz elegantnu fotografiju sebe u ulozi iz filma. Obožavatelji su već oduševljeni, a što će tek biti kada vide cijeli film…  Fotografiju su preplavili komentari poput: ‘Dostojanstvena grofica 😍’, ‘Legice u očima se vidi da Si slična glumici, Predivna Si 😘’, ma do sutra bismo mogli nabrajati, a pohvale Sandri i čestitke za film potpisujemo!

Nakon što je stvorila jedan ovakav hvale vrijedan film, nakupala se u znoju studija za snimanje – došlo je vrijeme da se okupa i u moru! Kako je i sama napisala, ‘jer ja to zaslužujem’ bome, itekako zaslužuje! Odmor i more, pa premijera i ubiranje plodova napornog rada… Sandra, što reći osim čestitamo i uživaj! Da film jedva čekamo ne moramo ni govoriti… 🙂

sandra lončarić

sandra lončarić

 

 

Tagovi: film bijeg, sandra lončarić, vukovar film festival,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE