Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Gospodarstvo

Nova tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta

Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.- vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan!

Objavljeno 23.04.2024
Andrija Lukretić

GEOKLIMAN d.o.o. za geodetske poslove traži Geodetskog tehničara (m/ž) ili Prvostupnika/prvostupnicu geodezije (m/ž) za rad u Poreču-Parenzu, Istarska županija. Posao obuhvaća izradu geodetskih elaborata za katastar, inženjersku geodeziju i ostale geodetske poslove. Nudi se zaposlenje na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom i terenskim radom. Prijavite se putem linka do 1.5.2024.

FACC Solutions Croatia d.o.o. traži Proizvodne radnike (m/ž) za različite pozicije u Jakovlju. Poslovi uključuju operacije poput pripreme površine, montaže, lakiranja, CNC obrade, skladišnih operacija i kontrole kvalitete. Kandidati će obavljati različite zadatke vezane uz proizvodnju komponenti za avioindustriju. Poželjno je iskustvo u sličnim industrijama i sposobnost timskog rada. Prijavite se putem linka do 27.4.2024.

Tehmont-Gradnja d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je diljem Hrvatske. Poslodavac nudi poticajna primanja koja odgovaraju značaju radnog mjesta, ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

Aluflexpack Novi d.o.o. traži Radnike u proizvodnji (m/ž) za lokacije u Zadru, Drnišu i Umagu. Traže se osobe s SSS ili KV (IV/III) obrazovanjem, poželjno tehničkog, grafičkog ili strojarskog smjera, te s iskustvom u proizvodnoj djelatnosti. Prijavite se putem linka do 11.5.2024.

Frizerski studio u centru Zagreba traži samostalnog Frizera (m/ž) s pet godina radnog iskustva. Nudimo odlična primanja, rad u dobro organiziranom timu, redovna usavršavanja i mogućnost napredovanja. Poželjne karakteristike su samostalnost i komunikativnost. Prijavite se putem linka do 7.5.2024.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži Domara (m/ž) za posao u Murteru. Posao uključuje održavanje vile s 3 apartmana, održavanje okućnice, roštilja i vanjskog bazena, manje popravke te brigu o odlaganju otpada. Potrebno je biti spreman na rad na pola radnog vremena, a iskustvo na sličnim poslovima je prednost. Prijavite se putem linka do 3.5.2024.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s Radnike (m/ž) u restoranima na lokacijama u Poreču, Rovinju, Zadru, Šibeniku i Splitu. Posao uključuje pripremu burgera, posluživanje hrane i osnovno čišćenje. Plaća je oko 1050 € neto, a nudi se i smještaj i povratna karta. Prijavite se putem linka do 5.5.2024.

Snacky Coffee j.d.o.o. / Caffe bar Koma traži Konobare (m/ž) za rad u Zagrebu, na lokaciji Zvonimirova 137. Iskustvo nije potrebno, ali je poželjno. Posao uključuje rad na šanku, posluživanje gostiju, naplaćivanje, pripremu napitaka i slično. Prijavite se putem linka do 3.5.2024.

MASS-light d.o.o. traži Prodajnog savjetnika – trgovca (m/ž) za rad u Zagrebu (Jankomir). Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, 1 godina radnog iskustva, osnovno znanje rada na računalu te komunikativnost i sposobnost razumijevanja potreba klijenata. Nude se dinamičan posao u uspješnom kolektivu, mogućnost rasta i napredovanja te stimulativna zarada. Prijavite se putem linka do 1.5.2024.

Fame Commerce d.o.o. traži Voditelja marketinga (m/ž) za rad u Velikoj Gorici. Posao uključuje sudjelovanje u izradi i provedbi marketing plana, kreiranje vizuala i sadržaja za društvene mreže te grafičku pripremu materijala za tisak, web i kampanje. Potrebno je minimalno 1 godinu iskustva, poznavanje digitalnog marketinga i rada u Adobe programima te izvrsna informatička pismenost. Prijavite se putem linka do 8.5.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Tagovi: poslovi, radna mjesta, zapošljavanje,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE