Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Gospodarstvo

Otvorena nova radna mjesta za zapošljavanje

Nije 8000 eura za rad kod kuće, ali ima odličnih prilika...

Objavljeno 08.01.2020
Ivona Amidžić

U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada.

Thompson Family Property d.o.o. novoosnovana je tvrtka i u Zagrebu traži Personal Asistenta (m/ž). Nudi se plaća do 8.000 kuna. Prijaviti se možete najkasnije do 13.1. Potrebna je osoba sa snažnom željom za učenje i istraživanje, emocionalnom inteligencijom, samouvjerena, vesela i osoba koja zapaža detalje. Glavni zadaci su administracija, upravljanje ugovorima, pomaganje pri organizaciji i predstavljanje direktora na sastancima.Prijavite se.

Jet2.com zapošljava na poziciji Customer Helper – Customer Service Agent u Zadru (m/ž). Potrebno je izvrsno znanje engleskog i hrvatskog jezika, volja za radom u korisničkoj službi, izvrsne komunikacijske vještine. Prethodno iskustvo u komunikacijskih servisima je prednost, kao i iskustvo u zrakoplovnoj industriji. Prijavite se.

LPP Reserved traži Operations Managera (m/ž) za rad u Zagrebu, u Arena centru. Nudi se stabilna pozicija u dobroj kompaniji tekstilne industrije, kompetitivna plaća i bonusi po ostvarenim rezultatima te dinamično radno okruženje. Potrebno je srednjoškolsko obrazovanje, minimalno dvogodišnje iskustvo na sličnim pozicijama u tekstilnoj industriji, odlične komunikacijske i organizacijske vještine. Na ovaj se posao možete prijaviti najkasnije do 10.1. Prijavite se putem linka.

Valamar Riviera najveća je turistička kompanija u Hrvatskoj s ljetovalištima od Istre Dubrovnika. Lokacije rada su Poreč, Rabac, otok Krk, otok Rab, Dubrovnik i Makarska.Traže radne snage na pozicijama: pomoćni konobar (m/ž), spremačica (m/ž), recepcionar (m/ž), animator (m/ž), suradnik za odnose s gostima (m/ž), a la carte kuhar (m/ž). Mjesto rada: otok Krk, otok Rab. Na poslove možete aplicirati najkasnije do 30.1. Poslodavac nudi smještaj i tople obroke, rad u dinamičnom i poticajnom okruženju, edukacije. Prijavite se i pogledajte ostale poslove ovog poslodavca na linku.

Atlantic Grupa – Farmacia traži farmaceuta – voditelja (m/ž) u Hrvatskoj Kostajnici, farmaceuta (m/ž) u Slavonskom Brodu, Bjelovaru, Tribunju i Metkoviću te farmaceutskog tehničara (m/ž) za Zagreb i Novalju. Prijave su otvorene do 17.1. Potrebne kvalifikacije su visoka stručna sprema farmaceutsko biokemijskog fakulteta, dobro poznavanje MS Office-a, samostalnost u radu, proaktivnost, izražene komunikacijske vještine te otvorenost za rad s različitim članovima tima i kupcima. Prijavite se na željeni posao putem linka.

Strabag zapošljava na poziciji Human Resources Professional (m/ž). Glavni zadaci su upravljanje i kompetentno provođenje HR aktivnosti (traženje kadrova, marketing, razvoj kadrova, podrška rukovoditeljima i zaposlenicima, kadrovski kontroling i administracija) i ostalo. Očekuje se prvostupnik/ca ili magistar/a društvenih znanosti s minimalno pet godina radnog iskustva u HR području. Potrebno je znanje engleskog jezika, a znanje njemačkog je prednost. Prijavite se najkasnije do 18.1. putem linka.

Count Zero Records zapošljava u Zagrebu na pozicijama: Producer for a record label (m/ž) i Booking Agent for a record label (m/ž). Prijaviti se možete najkasnije do 13.1. Poslodavac je vodeća hrvatska moderna glazbena kuća s međunarodnim glazbenicima u usponu. Aplicirajte na željeni posao putem linka.

Cuspis d.o.o. traži djelatnika za rad u odjelu za korisnike (m/ž) i voditelja odjela za korisnike Cuspis programskih rješenja (m/ž). Rok prijave je 31.1. Poslodavac nudi rad u stabilnom mladom timu, izazovnu mladu okolinu, službeni laptop i mobitel, priliku za učenje te osobni i profesionalni razvoj. Prijavite se na željeni posao klikom na link.

Möbel land d.o.o. u potrazi je za voditeljem web shop odjela (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, West Gate. Glavni zadaci su vođenje i razvoj poslovanja online prodaje, uz potpunu orijentiranost cjelovitom uspjehu i komercijalnom rezultatu, koordinacija i unapređenje svih aktivnosti vezano uz web trgovinu, analiza i optimizacija podataka i ostalo. Potrebna je visoka stručna sprema ekonomskog i sličnog usmjerenja, višegodišnje iskustvo u prodaji, marketingu, segmentu web trgovine, napredna informatička pismenost, uključivo napredno korištenje internetom, poznavanje osnova e – commerce, odlično znanje engleskog jezika, izvrsno pisano izražavanje. Prijaviti se možete najkasnije do 20.1. Aplicirajte.

Tepih centar zapošljava zamjenika voditelja web shop odjela (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Prijaviti se možete najkasnije do 20.1. Uvjeti za ovaj posao su visoka stručna sprema ekonomskog i sličnog usmjerenja, višegodišnje iskustvo u prodaji, marketingu te segmentu web trgovine, napredna informatička pismenost, poznavanje osnova e-commerce, odlično znanje engleskog jezika, izvrsno pisano izražavanje, proaktivnost i samostalnost, spoznaja o potrebi i želja za stalnim učenjem. Aplicirajte.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE