Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Sport

Prva tri mjesta na turniru vanjskih terena u Belišću ekipama iz Vrijednosnica Osijek

Turnir u fazi priprema ekipa pokazao je pozitivne smjernice rada i zajedništva koje će se očekivano reflektirati u daljnjim natjecanjima

Objavljeno 31.08.2020
Ivona Amidžić

U doba pandemije košarka ponovo ima svoje mjesto, ovaj put na turniru vanjskih terena koji se održao u Belišću 29. kolovoza 2020. godine.

Od najmanjih do seniora iz okolnih mjesta i klubova sudjelovali su dječaci u 3×3 Streetball Belišće. Iz Vrijednosnica Osijek sudjelovali su u više kategorija gdje je u kategoriji uzrasta 2007/2008 prijavljeno osam ekipa, prva tri mjesta pripali su ekipama iz Vrijednosnica Osijek.

Prvo mjesto osvojili ekipa u sastavu ; Vukobratović, Ivoš, Vučemilović i Vidaković.  Drugo mjesto ;Krišto, Jelečević i Keglević a treće mjesto Babić, Marijanović, Prgomet i Zvocak.

U konkurenciji 2005/2006 godište također osam ekipa, prvo mjesto osvojili su Topalović, Ilić, Stojčić i Šipka dok drugo mjesto osvojili su Flanjak, Varga, Ćurak i Grujić, treće mjesto pripalo je ekipi iz Belišća.

Turnir u fazi priprema ekipa pokazao je pozitivne smjernice rada i zajedništva koje će se očekivano reflektirati u daljnjim natjecanjima.

Tagovi: Belišće, kk vrijednosnice osijek, košarka, natjecanje,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE