Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Black News

Šibenik: Tijelo 50-godišnjeg ribara pronađeno u brodu

Drugi ribar je zadržan u bolnici s lakšim tjelesnim ozljedama

Objavljeno 04.03.2019
Lucija Tokić

Ronioci MUP-a pronašli su u ponedjeljak oko 1 sat mrtvog 50-godišnjaka u potopljenoj ribarici koja se u nedjelju oko 19,30 sati nasukala kod otoka Zmajan u šibenskom arhipelagu, potvrdila je glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor.

Drugi ribar (68) kojeg su u nedjelju uspjeli spasiti ribari s broda koji je nailazio, zadržan je u šibenskoj bolnici s lakšim tjelesnim ozljedama.

„U nedjelju oko 19,24 sati dobili smo dojavu da se kod otoka Zmajan potopila ribarica te da je jedna osoba ostala u kabini broda, dok su drugu spasili ribari s druge ribarice. Ronioci MUP-a oko 1 sat u noći u potopljenom brodu pronašli tijelo 50-godišnjaka koje je odmah prevezeno na odjela patologije. Drugi ribar (68) prevezen je u šibensku bolnicu gdje su mu konstatirane lakše tjelesne ozlijede, ali je ipak zadržan na daljnjem promatranju, rekla je Kosor.

Nakon vađenja broda iz mora, policija će na njemu obaviti očevid radi utvrđivanja uzroka pomorske nesreće.

Da se ribarski brod nasukao kod otoka Zmajan sinoć je za ŠibenikIN potvrdio lučki kapetan Robart Baljkas.

„Koča koja je isplovila sa Srime udarila je u kraj i nasukala se. Mjesto gdje se nasukao brod nije plićak, ali koča se nekako navukla na kraj“, rekao je Baljkas.

(Hina)

foto: FaH/ mppi/ ds

Tagovi: brod, ribari, Šibenik,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE