Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Gospodarstvo

Stižu svježe prilike za posao

Tražite posao? Provjerite tko sve traži radnike!

Objavljeno 21.11.2019
Ivona Amidžić

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Trenkwalder d.o.o. zapošljava na pozicijama HR Specijalist/ voditelj HR projekta (m/ž) za vlastite potrebe i sistem administrator (m/ž) u Zagrebu te pomoćni radnik u tiskari (m/ž) u Svetoj Nedjelji za svoje klijente. Prijave su otvorene do 15.12. Poslodavac nudi neovisni rad koji vodi prema razvoju vlastitih vještina i kompentencija, raznolikost i širinu profesionalnih izazova u kojima možete stalno profesionalno i osobno rasti. Pogledajte i ostalu ponudu poslova i prijavite se putem linka.

Schunk traži prodajnog menadžera (m/ž) u terenskoj usluzi uređaja za stezanje i sustave za hvatanje za jadransku regiju. Od kandidata se očekuje prodaja i savjetovanje kupaca u prodajnom području, podršku i posjet trgovačkim partnerima na licu mjesta, stalna podrška za kupce, suradnja s uredskim osobljem u Austriji i sjedištem u Njemačkoj i drugo. Traži se osoba koja ima završeno tehničko obrazovanje, iskustva u prodaji, pregovaračko znanje njemačkog u govoru i pismu, veliku samoinicijativu, odgovornost, neovisnost i spremost na terenski rad. Prijavite se.

Incite code d.o.o. u potrazi je za stručnim suradnikom u marketingu (m/ž)/ specijalistom za digitalni marketing (m/ž) u Svetoj Nedjelji. Incite code tvrtka je koja se bavi proizvodnjom i distribucijom higijenskih proizvoda. Glavni zadaci uključuju razvoj i unapređenje aktivnosti na društvenim mrežama, odgovornost za strategiju, izvođenje i optimizaciju digitalnih kampanja, osmišljavanje i odobravanje sadržaja, praćenje i izvještavanje te KPI monitoring. Poslodavac nudi stalno zaposlenje na neodređeno, stimulativno nagrađivanje, mogućnost napredovanja, daljnje usavršavanje u struci i rad na inovativnim projektima. Prijavite se najkasnije do 14.12. putem linka.

Philips zapošljava na poziciji Digital Marketing Specialist (m/ž) s mjestom rada u Zagrebu. Rok prijave je najkasnije do 29.11. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema, minimalno dvije godine radnog iskustva u poslovima digitalnog marketinga i medijskih agencija, digitalna pismenost, izvrsne komunikacijske vještine, mogućnost upravljanja, proaktivnost, brz pronalazak rješenja i dobre organizacijske vještine. Potrebno je dobro znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Poslodavac nudi mogućnost napretka u rastućoj industriji, osobni razvoj i fleksibilno radno vrijeme. Prijavite se.

PLIVA zapošljava u Zagrebu! U potrazi su za administratorom ljudskih potencijala (m/ž). Posao obuhvaća administrativnu podršku u procesima ljudskih potencijala, odgovaranje na upite zaposlenika iz područja ljudskih potencijala, unos i održavanje podataka o zaposlenicima u HR sustavima i izradu izvještaja i analiza vezanih uz ljudske potencijale. Od kandidata se očekuje izvrsno znanje engleskog jezika u govoru i pismu, poznavanje elemenata HR modula i izvrsno poznavanje MS Office alata te je poželjno prethodno iskustvo u području ljudskih potencijala ili na administrativnim poslovima. Poznavanje francuskog ili španjolskog jezika je prednost. Prijavite se najkasnije do 23.11. ovdje.

CCC traži zamjenika poslovođe poslovnice (m/ž). Mjesto rada je Zagreb – Avenue Mall i Arena Park. Uvjeti su srednja stručna sprema trgovačkog, komercijalnog ili ekonomskog usmjerenja, izražene komununikacijske i organizacijske vještine te odgovornost i predanost poslu. Poželjno je radno iskustvo. Glavni zadaci su prodaja obuće, torbi i modnih artikala, briga o zadovoljstvu kupaca, organizacija svakodnevnog rada i zadataka, upravljanje timom, nadzor i kontrola poslovnih procesa i rada zaposlenika i drugo. Prijave su otvorene do 28.11. Zainteresirani, aplicirajte.

Kofein d.o.o. u potrazi je za novim radnim snagama na pozicijama: Senior copywriter/ Creative director (m/ž) i Art director (m/ž). Mjesto rada je Sveta Nedjelja. Za poslove je potrebno minimalno petogodišnje radno iskustvo, timski duh i vedri karakter te izražene komunikacijske i prezentacijske vještine. Prijave su otvorene do 27.11. Pogledajte uvjete posla i prijavite se na željenu poziciju putem linka.

Studenac d.o.o. traži novog izvršitelja za poziciju kooddinator prodaje (m/ž) u Istri. Posao se sastoji od upravljanja većim brojem prodajnih jedinica, kontinuiranog praćenja, analize i provođenja plana prodaje, identifikacije problema te predlaganja rješenja i drugo. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema ekonomskog usmjerenja, najmanje dvije godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, poznavanje engleskog jezika i MS Office-a te posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Očekuje se spremnost na terenski rad, proaktivnost, organizacijske sposobnosti, razvijene analitičke i komunikacijske vještine. Rok prijave je 30.11., a prijaviti se možete ovdje.

Ziegler grupa zapošljava novog izvršitelja na poziciji projektant – konstruktor mehanike (m/ž) za rad u Zagrebu. Tvrtka Ziegler proizvođač je vatrogasnih vozila i vatrogasne opreme s tradicijom dužom od 125 godina. Potrebna je visoka stručna sprema strojarskog usmjerenja, aktivno znanje engleskog ili njemačkog jezika u govoru i pismu te minimalno dvije godine radnog iskustva. Poslodavac nudi rad u rastućoj industriji unutar mladog i ambicioznog tima, mogućnost stalnog usavršavanja i napredovanja, kreativno radno okruženje. Rok prijave je 29.11. Aplicirajte.

BlueSun traži agenta u rezervacijskom centru (m/ž) u Zagrebu. Od kandidata se očekuje minimalno pet mjeseci iskustva na sličnim poslovima, poznavanje engleskog i minimalno jednog dodatnog stranog jezika, a prednost su njemački i ruski. Poželjno je poznavanje Ticketing sustava te rad u hotelijerstvu i turizmu na sličnim poslovima. Nudi se fiksna plaća 5.000 kuna neto uz razmjerni stimulativni dio kod ostvarenja budžeta u terminima visoke sezone. Prijaviti se možete najkasnije do 5.12. ovdje.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE