Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Viralno

Tajna norijada 2000 vinkovačkih maturanata završila intervencijom policije

Policajci su iz jezera na Banji tijekom noći izvukli i spasili od sigurnog utapljanja najmanje desetak alkoholiziranih djevojka i mladića.

Objavljeno 24.05.2020
Marin Marić

Športskom ribolovno društvo Banja objavilo je kako je noćas na jezeru Banja u Vinkovcima održana tajna norijada vinkovačkih maturanata. Gotovo dvije tisuće mladih koji su okupili na neosvijetljenom i za mnoge nepoznatom prostoru, uz dva jezera i kanal Nevkoš.

Spontanoj, nenajavljenoj i neprijavljenoj norijadi morali su se pridružiti i predstavnici MUP-a Vukovarsko-srijemske županije koji su uključili svoje temeljne, krim i interventne snage. Policajci su iz jezera na Banji tijekom noći izvukli i spasili od sigurnog utapljanja najmanje desetak alkoholiziranih djevojka i mladića. Broj bi bio i veći da policajci nisu neprestano bili uz mlade i pijane i pazili na njih i upozoravali ih na opasnosti!

Zahvaljujući djelovanju policije ovo veliko, neorganizirano okupljanje je prošlo bez velike tragedije te se jutros pričalo samo o odbačenom smeću, a ne o mladim utopljenicima.
Nadamo se da više nikome neće pasti na pamet da okupi ovoliki broj mladih na Banji, po mraku, bez osiguranja djelatnika PU, bez kola hitne medicinske pomoći, bez sanitarnih čvorova, bez redarske službe… a uz velike količine alkohola! – oglasilo se ŠRD Banja putem Facebook stranice. Ostavljeni otpad su djelatnici tvrtke “Nevkoš” do podneva pokupili.

Tagovi: banja, maturanti, Vinkovci,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE