Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Black News

Teška nesreća na raskrižju u Zagrebu

U prometnoj su teško ozlijeđeni 26-godišnjak i 22-godišnjak

Objavljeno 05.06.2020
Ivona Amidžić

Jučer, 4. lipnja 2020. godine u 16.30 sati, 26-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Renault Megane zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se sjevernom kolničkom trakom Ulice Matka Mandića u smjeru zapada, a da za vrijeme vožnje nije bio vezan sigurnosnim pojasom.

Dolaskom od raskrižja s Vitezićevom ulicom, prošao je pored prometnog znaka „obvezno zaustavljanje“ i ušao u raskrižje, zadržavajući smjer ravno, iako prethodno nije propustio sva vozila koja su se kretala cestom s prednošću prolaska. Tom prilikom naletio je na osobni automobil marke VW Up zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 22-godšnjak, a kretao se zapadnom kolničkom trakom Vitezićeve ulice u smjeru juga, zadržavajući u raskrižju smjer kretanja ravno.

Uslijed naleta, osobni automobil VW Up odbačen je u smjeru jugozapada na nogostup s jugozapadne strane raskrižja i na stup javne rasvjete, a nakon čega je u rotaciji preko kolnika u smjeru zapada, sletio s kolnika na nogostup s južne strane kolnika Ulice Matka Mandića. Tamo je naletio na osobni automobil marke Citroen C3 zagrebačkih registarskih oznaka, koji je bio parkiran na nogostupu.

Osobni automobil marke Renault Megane je u zanošenju također sletio s kolnika u smjeru jugozapada na nogostup s jugozapadne strane raskrižja, gdje je naletio na stup javne rasvjete. Uslijed naleta osobni automobil marke Citroen odbačen je u smjeru zapada te je naletio na osobni automobil Fiat Marea, koji je također bio parkiran na nogostupu.

U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni 26-godišnjak i 22-godišnjak, a liječnička pomoć pružena im je u KBC Sestre milosrdnice. Lakše je ozlijeđena putnica iz osobnog automobila marke VW Up, a liječnička pomoć pružena joj je također u KBC Sestre milosrdnice.

foto: ilustracija

Tagovi: nesreća, policija, promet, prometna nesreća, zagreb,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE