Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Lifestyle&Tech

TKO JE BRŽI Rimac Nevera ili akrobatski avion?

Glavni dio programa je u subotu, 11. lipnja, kada će se sudionici Fly overa okupiti na Kapucinskom trgu u Varaždinu, odakle će krenuti u defile varaždinskim ulicama...

Objavljeno 09.06.2022
Dorotea Hajduković

Najskuplji automobili na svijetu, zračne akrobacije, utrke ubrzanja i utrka električnog hiperautomobila Rimac Nevere i akrobatskog aviona – sve to nas ovog vikenda očekuje u Varaždinu!

Fly over je jedinstveni projekt koji za cilj ima promociju Hrvatske, a iza njega stoji tim hrvatske organizacije pod nazivom Clean Fellas. Riječ je o trodnevnom susretu koji traje od petka do nedjelje, a okupit će vlasnike raritetnih automobila koji dolaze iz čak 16 europskih zemalja. 

Glavni dio programa je u subotu, 11. lipnja, kada će se sudionici Fly overa okupiti na Kapucinskom trgu u Varaždinu, odakle će krenuti u defile varaždinskim ulicama. Karavana će se odvesti do varaždinskog aerodroma na kojem ćemo svjedočiti posebnom i dosad neviđenom spektaklu: Peter Podlunšek, iskusni Red Bull akrobatski pilot, će u sportskom avionu voziti iznad Rimac Nevere na visini od tek nekoliko metara i – okrenut naopačke.

Spektaklu na varaždinskom aerodromu moći će sudjelovati ograničen broj sudionika zbog sigurnosnih razloga, a ulaznice se mogu nabaviti na web stranici organizatora https://www.cleanfellas.net/fly-over-info/.

Program u subotu:

09:00 okupljanje sudionika na Kapucinskom trgu
10:30 početak defile varaždinskim ulicama
13:00 dolazak na varaždinski aerodrom
13:00 – 20:00 utrke ubrzanja, izložba automobila, utrka Rimac Nevere i akrobatskog aviona, izbor 3 najbolja automobila, nagradna igra (vožnja u avionu i skupocjenom automobilu)…
20:00 završetak događaja

Tagovi: akrobatski avion, brzina, Clean Fellas, Fly over, nevera,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE