Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Gospodarstvo

Tražite novi izvor prihoda? Aktivno je više od 3.000 oglasa za posao

Ostali ste bez posla ili tražite novi? U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada

Objavljeno 22.05.2020
Ivona Amidžić

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Tres Commas d.o.o., konzultantska tvrtka koja posluje s klijentima diljem svijeta traži savjetnika sa znanjem češkog jezika (m/ž), savjetnika sa znanjem njemačkog jezika (m/ž), savjetnika sa znanjem talijanskog jezika (m/ž), sistemskog administratora (m/ž) te predstavnika prodaje (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Prijave su otvorene do 27.05. Očekuju se izvrsne prodajne, komunikacijske i pregovaračke vještine. Za prijavu kliknite na link.

Aluflexpack novi d.o.o. zapošljava na pozicijama: mehaničar (m/ž), referent komercijalne operative (m/ž) i komercijalist (m/ž) u Umagu. Ako tražite dugoročne izazove u brzorastućem proizvodnom okruženju, mogućnost brzog napredovanja i osobnog razvoja te stabilan posao i konkurentnu plaću ovo su prilike za vas. Za detalje natječaja kliknite ovdje.

Poduzeće Euromarkt traži samostalnog računovođu (m/ž). Nude rad na neodređeno, redovita i stimulativna primanja te ugodno radno okruženje. Traži se SSS, VŠS ili VSS ekonomskog smjera te posjedovanje radnog iskustva od minimalno 7 godina. Kandidat mora biti precizan i odgovoran te spreman na rad pod pritiskom. Natječaj je otvoren do 04.06. Za prijavu kliknite ovdje.

Workforce, regionalna HR kompanija za svojeg klijenta, Polikliniku Bagatin, traži Specijalista dermatovenerologije (m/ž) u Splitu i Zagrebu. Poslodavac je vodeća poliklinika za estetsku kirurgiju, stomatologiju i dermatologiju u Hrvatskoj. Nude se vrhunski uvjeti rada i izvrsno radno okruženje u mladom i proaktivnom timu, kontinuirana edukacija i znanstveno napredovanje te rad s najnaprednijom tehnologijom. Za prijavu na ovaj natječaj kliknite na link. Ostale oglase Workforce-a možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Dupin d.o.o. traži asistenta voditelja maloprodaje (m/ž) za ispisivanje i zaprimanje robe, izradu kalkulacija, odrađivanje sniženja i akcija, knjiženje ulaznih računa, vođenje uredske administracije i baze podataka te obavljanje ostalih administrativnih poslova. Mjesto rada je grad Zagreb. Za prijavu kliknite na link.

Poduzeće Digitalni klik zapošljava na pozicijama: Mid/Senior .NET developer (m/ž) i Frontend Developer (m/ž) u Zagrebu. Natječaji su otvoreni do 16.06. Za više detalja kliknite ovdje.

Cuspis d.o.o., softverska tvrtka osnovana 2005. traži djelatnike za sljedeća radna mjesta: sistem administrator (m/ž), voditelj PM odjela (m/ž), djelatnik za rad u odjelu za korisnike (m/ž) i asistent u prodaji (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 04.06. Poslodavac nudi rad u stabilnoj informatičkoj tvrtki, priliku za učenje te osobni i profesionalni razvoj, mogućnost napredovanja, službeni smartphone i laptop. Za prijavu na jednu od navedenih pozicija kliknite na link.

Ljekarne Deltis Pharm su zdravstvena ustanova čiji je osnivač BELUPO, d.d., KOPRIVNICA. Osnovni zadatak poduzeća je osiguranje opskrbe i dostupnosti lijekova krajnjim korisnicima. Nude vam priliku da postanete dio njihovog tima na sljedećim pozicijama: magistar farmacije (m/ž) u Crikvenici, farmaceutski tehničar (m/ž) u Crikvenici te magistar farmacije (m/ž) u Ogulinu. Nude stalan radni odnos, a iskustvo na sličnim poslovima je prednost. Natječaj traje do 31.05. Kako bi se prijavili kliknite na link.

Pliva traži IT menadžera za skladištenje podataka (m/ž) u Zagrebu. Traži se VŠS ili VSS tehničkog usmjerenja i napredno poznavanje SAP HANA BW sustava. Od kandidata se očekuje odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Ostale detalje ovog natječaja, otvorenog do 24.05. možete pronaći na linku.

Strabag je u potrazi za novim radnim snagama i zapošljava na sljedećim pozicijama: Senior Software Developer (m/ž), zaposlenik informatičke nabave (m/ž) i zaposlenik IT servisa (m/ž) u Zagrebu. Za detalje o načinu prijave kliknite na link.

Ostatak bogate ponude koja sadrži više od 3.000 oglasa za posao pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom pronalaska novog posla!

foto: pixabay

Tagovi: biro, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE