Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Best choice

U ponedjeljak mobilni uredi Ministarstva u naseljima Gora, Prekopa i Kihalac

Službenici su na terenu od 10 sati i pomažu građanima popunjavati zahtjeve za obnovu i rješavati druga pitanja administrativne naravi

Objavljeno 22.02.2021
Ivona Amidžić

Mobilni uredi Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine danas su u naseljima Gora, Kihalac i Prekopa, i pomažu građanima potresom pogođenog područja Banovine u podnošenju zahtjeva za obnovom objekata.

Službenici su na terenu od 10 sati i pomažu građanima popunjavati zahtjeve za obnovu i rješavati druga pitanja administrativne naravi.

Građani će samo uz predočenje osobne iskaznice i ispunjavanje jednostavnog obrasca moći pokrenuti postupak obnove stradalih objekata, sustavom koji je izravno povezan s katastrom, gruntovnicom i drugim službenim bazama podataka.

Zahtjeve za obnovom objekata na potresom pogođenom području nužno je popuniti najosnovnijim podacima podnositelja, navode iz Ministarstva.

Na mrežnim stranicama potresinfo.gov.hr mogu se preuzeti Obrasci zahtjeva za obnovu potresom oštećenih zgrada na području na kojem je proglašena katastrofa (Sisačko-moslavačka, Karlovačka i u Zagrebačkoj županiji općine Kravarsko i Pokupsko). Također može se pogledati Programom mjera obnove zgrada oštećenim potresom.

Više informacija o obnovi zgrada na području Sisačko-moslavačke, Karlovačke i Zagrebačke županije građani mogu pronaći na stranicama Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine.

(Hina)

foto: unsplash

Tagovi: administracija, dokumenti, mobilni uredi, papiri, službenici, zahtjevi,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE