Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Lifestyle&Tech

U središtu Zagrebu za deset dana 9. VegeSajam

Prijatelji životinja radosno najavljuju - Na glavni zagrebački trg stiže šarena oaza veganskih proizvoda

Objavljeno 11.06.2020
Ivona Amidžić

Prijatelji životinja sretni su da nakon brojnih crnih vijesti koje već mjesecima dominiraju hrvatskom javnošću mogu najaviti nešto pozitivno, što će sigurno obradovati i na središnji zagrebački trg vratiti mnoge željne optimizma i zdravlja: 23. lipnja 2020. održat će se 9. VegeSajam!

Na 9. VegeSajmu možemo praktično saznati što možemo učiniti za naše zdravlje i zdravlje planeta na kojemu živimo. Brojni građani, koji su se već neko vrijeme raspitivali o VegeSajmu, moći će u utorak 23. lipnja 2020. od 8 do 20 sati prošetati zagrebačkim Trgom bana Jelačića kako bi uživali u zanimljivoj ponudi veganskih proizvoda.

Raznovrsni domaći proizvođači biljnih proizvoda privlačit će pozornost posjetitelja sa svojih štandova koji će zauzeti zapadni dio Trga bana Jelačića. Osim ukusnih jela koja će se pripremati na licu mjesta, posjetitelji će dobiti uvid u mnoštvo gotovih veganskih proizvoda. Uz prehrambene proizvode, VegeSajam će nuditi i vegansku kozmetiku koja nije testirana na životinjama. Posebno mjesto na VegeSajmu zauzimat će i edukativni štand Prijatelja životinja na kojemu će biti moguće dobiti sve informacije i savjete o zaštiti i pravima životinja, veganskim jelima i receptima, zbrinjavanju i udomljavanju napuštenih životinja, veganskom načinu života, očuvanju planeta i volontiranju.

Nakon vremena izolacije i praznih ulica, VegeSajam stvorit će pravu malu oazu u srcu Zagreba.  Organizator, udruga Prijatelji životinja, u skladu s propisanim odredbama pazit će na sigurnost svih posjetitelja dovoljno odmaknutim štandovima koji će odisati i mamiti ukusnom biljnom ponudom proizvoda i jela među kojima će svatko naći nešto za sebe, neovisno o načinu prehrane i zanimanju za zaštitu okoliša, životinje i vlastito zdravlje.

„VegeSajam nije običan sajam, već je njegova uloga puno veća i važnija. VegeSajam je, prije svega, edukativnog karaktera pa na njemu možemo naučiti kako se bolje odnositi prema sebi, životinjama, planetu i drugim ljudima, a usput se možemo dobro zabaviti degustirajući ili koristeći promocije. Zato pozivamo sve da dođu zaraziti se pozitivnom energijom, smijehom i vedrinom u utorak 23. lipnja na Trgu bana Jelačića”, poručuju Prijatelji životinja.

Više o samoj ponudi 9. VegeSajma može se saznati na www.prijatelji-zivotinja.hr.

Tagovi: Prijatelji životinja, sajam, veganstvo, vege sajam, vegeterijanstvo, životinje,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE