Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Sport

Uskoro počinje 24. Pannonian Challenge

Ovogodišnje izdanje vraća se svojim korijenima i temeljnim vrijednostima, a to su zajedništvo, ljubav prema sportu i adrenalinu te otvorenost prema publici zbog koje Pannoniana ne bi ni bilo

Objavljeno 06.06.2023
Dorotea Hajduković

Pannonian Challenge poziva te na veliki tulum u gradu. Od 16. do 18. lipnja u osječki skate park dolaze oni kojima Pannonian teče kroz vene – to su sportaši i sportašice iz Mađarske, Češke, Slovenije i Hrvatske, a među njima je i Marin Ranteš, sportaš koji najbolje zna kako se vozi u najbolje opremljenom skate parku u ovom dijelu Europe. Tako će predstavnici ekstremnog sporta  tijekom petka i subote odmjeriti snage u skate, inline i BMX kategoriji, a tijekom subotnjeg dana održat će se i prvenstvo Hrvatske u BMX-u.

Ovogodišnje izdanje vraća se svojim korijenima i temeljnim vrijednostima, a to su zajedništvo, ljubav prema sportu i adrenalinu te otvorenost prema publici zbog koje Pannoniana ne bi ni bilo.

Uz bogat sportski nagradni fond koji ove godine vrijedi čak 5.000 eura, 24. izdanje festivala ugostit će i domaće predstavnike DJ scene. DJ pult tijekom petka zauzet će zagrebačka DJica Stephanie Prekali i DJ Sly, a subota je rezervirana za DJ Mimi-a iz Zagreba i osječkog DJ Phrasala. Ulaz na sportski i glazbeni program su besplatni, a svi sadržaji organizirani su u skate parku.

Tijekom festivala, u petak 16. lipnja, održat će se „Urban Sport and Culture Volunteers“ konferencija koja je dio Erasmus+ projekta USCVol kojeg provodi Udruga Pannonian. Konferencija ima za cilj predstaviti volontiranje u sportu  iz različitih perspektiva, a na konferenciji će sudjelovati predstavnici sportskog, obrazovnog i društvenog sektora. Više o konferenciji uskoro!

Mnogi 16. lipnja slave kao dan najružnijih pasa, dan svježeg povrća, svjetski dan tapasa i nacionalni dan slatkiša, a mi 16. lipnja slavimo kao prvi dan 24. izdanja Pannonian Challengea.  

Više na: https://pannonian.hr/

Tagovi: bmx, Osijek, pannonian challenge, skate,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE