Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Lifestyle&Tech

Virtualno obilježen Dan Centra za autizam u Osijeku

U Centru je u ovom trenutku pedeset polaznika starih od 3 do 21 godine, nastavljaju sa svim djelatnostima koje su započeli prije korona krize

Objavljeno 29.05.2020
Ivona Amidžić

“Iako 8o posto naših polaznika već dolazi u Centar za autizam na redovite aktivnosti, još smo uvijek zadržali online programe, a i Dan centra obilježili smo virtualno”, rekla je u izravnom javljanju u program Radio Osijeka vd ravnateljice Marina Hojsak, piše Radio Osijek.

“Trenutačni epidemiološki uvjeti, kao i mjere koje su još uvijek na snazi razlog su što smo se odlučili proslaviti Dan Centra online”, kaže ravnateljica Hojsak te pojašnjava da su pokušali predstaviti sve što su učenici naučili tijekom ove školske godine, kako na nastavi u Centru, tako i na nastavi kod kuće.

“Samostalni su to uradci učenika, primjereni njihovim interesima, od likovnih radova do pravih glazbenih performancea pa smo jako zahvalni roditeljima koji su nam dopustili javno predstavljanje ovih materijala. Osim ove priredbe, svakog ćemo tjedna objavljivati učeničke radove i aktivnosti u kojima su djeca sudjelovala”.

U Centru je u ovom trenutku pedeset polaznika starih od 3 do 21 godine, nastavljaju sa svim djelatnostima koje su započeli prije koronakrize, a od velikih projekata izdvajaju otvaranje socijalnih usluga.

foto: youtube (screenshot)

Tagovi: autizam, centar za autizam, Marina Hojsak, virtualno,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE