Site icon NacionalniPortal.hr – najnovije vijesti iz Hrvatske

Za obožavatelje kobasica Bavarac otvorio poseban hotel

kobasice_25112018_nacionalniportal

Poduzetni njemački mesar dosjetio se kako povećati prodaju domaćih kobasica što ih sam proizvodi te je nedavno otvorio “prvi hotel koji je cijeli u znaku kobasica”.

Claus Boebel, mesar iz bavarskoga Georgensgmuenda svjestan je toga da njegov hotel neće biti odredište vegetarijanaca ni vegana.

“Oprečnost je u temelju mojega poslovnog modela. Ili će gosti smatrati da je ovo mjesto super ili će odmahnuti rukom i kazati – nikad više”, kaže uz smijeh.

Boebelov hotel ima sedam soba, a u svakoj od njih zidovi su oblijepljeni tapetama s uzorkom sočnih kobasica. I iznad kreveta u jednoj od njih vise mesni proizvodi. Posvuda se nalaze i upute za izradu kobasica i mesnih proizvoda.

Po ulasku u hotel goste odmah pored recepcije očekuje pult s konzerviranim hrenovkama, gazdin proizvod.

Za pasionirane obožavatelje mesnih prerađevina rezervirana je soba broj 1. U njoj iznad kreveta vise plastične vrećice sa sirovim mesom i mašću. I ogradu hotelskoga stubišta krase Boebelovi najprodavaniji mesni proizvodi.

Gosti željni znanja mogu ga nadograditi u gazdinoj mesarnici gdje mogu sudjelovati u izradi bavarskih kobasica.

Ponosni Bavarac kaže kako smatra da se njegov proizvod mora razlikovati od onih koji se prodaju u njemačkim supermarketima te stoga gostima mora ponuditi više i bolje. “Naše je načelo: Umjesto da samo kupite kobasice, sudjelujte u njihovoj izradi.”

Hotel je smješten u blizini Boebelove mesarnice, a u renoviranje zgrade u kojoj se nekad nalazila lokalna gostionica, uložio je 800.000 dolara.

(Hina)

Exit mobile version