Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Gospodarstvo

Ako ste i vi u potrazi za novim poslom donosimo odlične vijesti…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

Objavljeno 12.11.2021
Ivona Amidžić

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za prijavu njihovom mogućnosti brze prijave! Sretno!

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži carinskog deklaranta (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Od kandidata se zahtijeva srednja ili visoka stručna sprema, 3 do 5 godina radnog iskustva na području carinjenja i položen ispit za ovlaštenog carinskog zastupnika. Prijavite se putem linka.

Nordex ima slobodno radno mjesto na poziciji service technician (m/ž). Mjesto rada je Drniš. Od kandidata se traži srednja stručna sprema elektroničkog ili mehaničkog smjera, trogodišnje radno iskustvo, želja za timskim radom, suradnjom i spremnost na preuzimanje odgovornosti. Prijavite se ovdje.

SOS Dječje selo Hrvatska traži stručnog suradnika u mobilnom timu (m/ž) u Ladimirevcima i na području Osječko-baranjske županije. Kandidat mora bit stučnjak društveno humanističkog smjera –  diplomirani socijalni radnik, psiholog, socijalni pedagog, potrebna je licenca nadležne komore, položen stručni ispit te iskustvo u individualnom i grupnom radu. Prijave se zaprimaju putem linka.

Tetra Pak zapošljava stručnjaka za automatizaciju (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Zahtijeva se iskustvo poznavanja rješenja za automatizaciju, elektrotehniku ili elektroniku i kontrolu procesa te odgovoran i samostalan pristup radu. Prijavite se!

Amrest Adria d.o.o./KFC zapošljava djelatnika u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Zadar. Poslodavac nudi sabila i siguran posao, fleksibilno radno vrijeme, konkurentnu plaću, 2 slobodna dana u tjednu i neto dodatak na plaću u iznosu od 1050kn te dodatnu stimulaciju certificiranom kuharu od 400kn. Prijavi se ovdje.

Jadrolinija Rijeka zapošljava sistem administratora IT infrastrukture (m/ž). Mjesto rada je Rijeka. Za posao je potrebna viša ili visoka stručna sprema i 5 godina radnog iskustva.Kandidati koji uđu u uži izbor bit će pozvani na testiranje. Prijavite se putem linka.

Ziegler d.o.o. zapošljava kontrolora kvalitete (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac traži 2 radnika koji posjeduju  srednju, višu ili visoku stručnu spremu, vozačku dozvolu kategorija B,C te je poželjno dvogodišnje radno iskustvo u odjelu proizvodnje vozila. Prijavite se ovdje.

Oganj d.o.o. traži asistenta u odjelu računovodstva (m/ž) u Zagrebu. Radno vrijeme je fleksibilno, puno ili nepuno, također poslodavac uz to omogućuje mentora koji kandidata uvodi u posao i daje detaljne radne upute za rad te je na raspolaganju tijekom radnog vremena. Prijavite se ovdje.

Mediji-sve O d.o.o. traži osobu za rad na poziciji digital marketing expert (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac omogućuje stimulativno radno okruženje u marketing timu, povremeni rad od kuće, rad na velikim klijentima i prepoznatljivim internim projektima te bruto rang plaće od 13000-18000kn. Prijave se zaprimaju putem linka.

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž). Mjesta rada su Zagreb,Sesvete ili Split. Od kandidata se zahtijeva srednja stručna sprema, odgovornost prema poslu i orijentacija na kupce te je radno iskustvo poželjno, ali nije uvjet. Prijave se zaprimaju putem linka.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE