Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Uvjeti korištenja

Dobrodošli na Nacionalni portal. Korištenjem bilo kojeg dijela “NacionalniPortal.hr” portala automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja. Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem “NacionalniPortal.hr” portala, ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Niti jedan dio “NacionalniPortal.hr” portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promoviranje istih.

Vijesti koje možete pročitati na NacionalniPortal.hr su vlasništvo izdavača elektroničke publikacije, autora i suradnika s  NacionalniPortal.hr portala. Vijesti koje nisu vlasništvo NacionalniPortal.hr portala, autora i suradnika, su potpisane s navedenim izvorom odakle se prenose i kao takve su u potpunosti i bez izmjena objavljene prema izvoru s kojeg su navedene i označene linkom na izvor vijesti, osim vijesti koje su potpisane isključivo i samo s imenom i prezimenom autora što znači da su autorski rad ili osvrt na neki događaj, vijest ili situaciju u Hrvatskoj i svijetu jednog od autora, treće osobe ili suradnika s web portala NacionalniPortal.hr.

Za točnost i potpunost informacija posebnu, slučajnu, neizravnu ili posljedičnu štetu uzrokovanu propustima i pogreškama te objavama na ovim mrežnim stranicama, NacionalniPortal.hr odnosno izdavač Info Pult d.o.o. ne može odgovarati. U svakom trenutku svatko može zatražiti uklanjanje vijesti ili nekog od sadržaja sa NacionalniPortal.hr u slučaju čega će ako za to postoje opravdani razlozi redakcija NacionalniPortal.hr portala iste i odmah bez rasprave ukloniti.

Za sadržaj poruka u komentarima vijesti ne odgovara vlasnik servera, autor softvera, autor vijesti niti vlasnik portala već onaj tko je napisao poruku. Administratori portala će u okviru svojih mogućnosti u najkraćem mogućem roku nadzirati sadržaje komentara i po vlastitoj ocjeni ili na zahtjev oštećenih naknadno brisati poruke uvredljiva i nedolična sadržaja. Nije dopušteno ostavljanje linkova prema drugim internet portalima na forumu, chatu, Facebook komentarima na stranici portala NacionalniPortal.hr kao niti na Facebook stranici Nacionalnog portala.

AUTORSKA PRAVA
“Nacionalni Portal” polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (“Nacionalni Portal” partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Sadržaj objavljen na “Nacionalni Portal” portalu ne smije se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka “NacionalniPortal.hr” portala, ili na bilo koji način kojim se može uzrokovati šteta “NacionalniPortal.hr” portalu ili bilo kojem trećem licu u skladu s propisima.

Članci i vijesti objavljeni na ovim internetski stranicama vlasništvo su autora vijesti odnosno navedenog izvora vijesti. Svi ostali materijali potpisani isključivo i samo s imenom i prezimenom autora ili NacionalniPortal redakcija, vlasništvo su NacionalniPortal.hr portala odnosno izdavača Info Pult d.o.o..

Sve ovdje objavljene fotografije i tekstovi su autorizirane i pripadaju autorima NacionalniPortal.hr portala (osim onih koje su navedene izvorom vijesti ili fotografije i koje na fotografijama imaju potpis autora) te NIJE DOZVOLJENO korištenje ovih materijala bez pismene suglasnosti autora ili urednika portala.

Vaše je pravo i obveza da nas kontaktirate u bilo kojoj situaciji i vezano za bilo koje nejasnoće na ovom portalu ili u slučaju ako se dogodi bilo kakva nenamjerna povreda Vaših prava. Ovi uvjeti korištenja su napravljeni u dobroj namjeri kako bi Vam pojasnili način rada, prava i obveze kada ste naš posjetitelj i kada se ovim portalom koristite. Molimo da nas kontaktirate u vezi bilo kakvih problema a portalom ili ako imate bilo kakva pitanja.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE I OGLAŠIVAČI
“NacionalniPortal.hr” sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje “NacionalniPortal.hr” portala koristite na vlastitu odgovornost i “Nacionalni Portal” se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

“NacionalniPortal.hr” portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na vanjske stranice, kao i veza do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba (linkova) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. “NacionalniPortal.hr” portal nema nadzor nad navedenim podacima i informacijama ili drugim Internet stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane za sadržaj na Internet stranicama kreiranima od strane trećih osoba.

“Nacionalni portal” nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na “NacionalniPortal.hr” portalu kao ni za bilo kakvu štetu nastalu reklamiranjem na “NacionalniPortal.hr” portalu. Poslovni odnos između oglašivača i korisnika na “NacionalniPortal.hr” portalu i izvan “NacionalniPortal.hr” portala isključivo se zasniva na poslovnom dogovoru oglašivača i korisnika te “NacionalniPortal.hr” portal nije odgovoran za bilo kakvu moguću štetu proizašlu iz takvog poslovnog odnosa.

Pristup “NacionalniPortal.hr” portalu i svim njegovim sadržajima dopušten je osobama bilo kojeg uzrasta, osim ako uz određeni sadržaj nije navedeno drugačije.

KOMENTIRANJE SADRŽAJA
Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dopušteno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promoviranje drugih siteova putem linkova.

Komentari u kojima nam skrećete pažnju na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici NacionalniPortal.hr portala.

Komentare i prijedloge u vezi s uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao niti komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, a ne stavove redakcije NacionalniPortal.hr portala.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI I TAJNOST PODATAKA I COOKIES
Što se tiče pitanja vezanih uz obradu i zaštitu vaših osobnih podataka i korištenje kolačića, molimo pogledajte našu Politiku privatnosti.

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA
“Nacionalni portal” zadržava pravo bez najave povremeno promijeniti ili modificirati pravila. O važnim promjenama i dopunama “NacionalniPortal.hr” portal može obavijestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na “NacionalniPortal.hr” portalu, smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.

Izdavač: Info Pult d.o.o.

Verzija od 25.05.2018.