Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Gospodarstvo

Ako ste u potrazi za novim poslom donosimo odlične vijesti…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

Objavljeno 10.09.2021
Ivona Amidžić

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

McDonald’s zapošljava računovođu (m/ž) i Customer & Business Insights Supervisora (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 16.9. Uvjeti za rad su visoka stručna sprema, minimalno dvije godine rada, napredne vještine u MS Office alatima i aktivno znanje engleskog jezika. Provjerite ostale poslove ovog poslodavca i aplicirajte.

VB Savjeti d.o.o. traži pojačanje na poziciji Junior Sales Representative (m/ž). Posao se odvija u središnjoj i istočnoj Hrvatskoj te sjevernoj Bosni i Hercegovini. Rok prijave je 13.9. Uvjeti su komercijalno obrazovanje, poznavanje tržišta, iskustvo u prodaji, socijalne kompetencije i snažna orijentiranost na kupca. Potrebno je poznavanje poslovnog engleskog jezika. Prijavite se.

Falkensteiner zapošljava na poziciji koordinator prodaje (m/ž) u Zadru i Krku. Rok prijave je 30.9. Uvjeti su strast za radom u turizmu i hotelskoj industriji, najmanje dvije godine radnog iskustva u aktivnoj hotelskoj prodaji, dodatno iskustvo u hotelskom marketingu i implementaciji social media kanala, dobre organizacijske vještine, dobre prezentacijske i pregovaračke vještine i slično. Prijavite se.

Metro zapošljava na pozicijama: specijalist za planiranje potražnje (m/ž), Talent Expert (m/ž), Key Account Manager (m/ž), Learning and Development Expert (m/ž), voditelj odjela (m/ž), voditelj odjela suhe prehrane i neprehrane (m/ž). Lokacije rada su diljem Hrvatske, a prijave se zaprimaju do 21.9. Provjerite ostale poslove ovog poslodavca i prijavite se.

Fero-Term d.o.o. traži voditelja IT odjela i glavnog sistem administratora (m/ž) za rad u Zagrebu. Rok prijave je 13.9. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno uz probni rok, stimulativna primanja i nagrađivanja, rad u ugodnom, inovativnom, dinamičnom i timskom okruženju. Od kandidata se očekuje napredno poznavanje serverskih infrastruktura, softverske i hardverske prirode. Prijavite se na linku.

Namještaj Mima d.o.o. zapošljava inženjera u proizvodnji (m/ž) u Kastavu. Prijave se zaprimaju do 14.9. Poslodavac nudi dnamičan i zanimljiv posao, rad u ugodnoj atmosferi, nagrađivanje kvalitetnog rada, inicijative i poduzetnog duha, različite edukacije i mogućnost zapošljavanja na neodređeno vrijeme. Potrebni su viša ili visoka stručna sprema tehničkog usmjerenja, visoka informatička pismenost, tehnička i tehnološka znanja u proizvodnji namještaja. Prijavite se.

Gi Group zapošljava na pozicijama trainer (m/ž), workforce manager (m/ž), workforce planner (m/ž), team leader (m/ž), training & quality manager (m/ž), solution coach (m/ž), operations manager (m/ž), junior HR generalist (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a poslodavac nudi odličnu reputaciju odgovornog poslodavca, dobrodošlicu, tim spreman pomoći, multinacionalno okruženje. Prijavite se.

Venair zapošljava na poziciji Junior sales representative B2B (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 15.9. Radni zadaci uključuju otvaranje novih korisničkih računa u Hrvatskoj i Srbiji, razvoj i održavanje postojećih korisničkih veza i slično. Od kandidata se očekuje viša stručna sprema, minimalno godina do dvije radnog iskustva, spremnost na putovanja i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.

Strabag BRVZ d.o.o. zapošljava na pozicijama Senior Software Developer (m/ž), Mitarbeiter internationale Client-Software-Bereitstellung (m/ž), Junior Backend – / ERP-Developer (m/ž), Senior Backend – / ERP-Develper (m/ž), Mitarbeiter IT-Servicedesk (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 6.10. Aplicirajte.

E.G.O. Elektro-komponente d.o.o. zapošljava inženjera osiguranja kvalitete (Quality Assurance Engineer) (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 17.9. Potrebna je minimalno viša stručna sprema elektro ili tehničkog smjera, minimalno tri godine rada u poslu vezanom uz kvalitetu, poznavanje alata kvalitete, aktivno korištenje i poznavanje rada na računalu te znanje engleskog jezika. Posao podrazumijeva odobrenje proizvodnje, podršku proizvodnjama u svim relevantnim pitanjima, vođenje 8D procesa, auditiranje i praćenje efektivnosti korektivnih akcija u proizvodnji i slično. Aplicirajte.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE