Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Gospodarstvo

Ako ste u potrazi za novim poslom donosimo vam odlične vijesti…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

Objavljeno 14.01.2022
Ivona Amidžić

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Dradar d.o.o. zapošljava komercijalista / voditelja ključnih kupaca (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Traži radnika koji će biti zadužen za razvijanje i održavanje odnosa s postojećim ključnim kupcima te obilaziti, koordinirati i nadzirati prodajne aktivnosti kod kupaca. Prijave se zaprimaju do 24.01.2022. putem brze prijave.

Hanjes d.o.o. trži skladištara (m/ž). Mjesto rada je Trnovec Bartolovečki, Varaždin. Posao obuhvaća pakiranje i obilježavanje proizvoda, pripremu i isporuku robe te utovar i istovar iste. Prijaviti se možete do 31.01.2022. putem brze prijave.

PROTIM Ržišnik Perc d.o.o. traži građevinskog inženjera (m/ž). Vodeće slovensko poduzeće na području integralnih usluga arhitekata i inženjera traži osobu za rad na području prometne infrastrukture. Poslodavac nudi plaću srazmjernu znanju, iskustvu i kompetencijama te dodatna stimulativna primanja za uspješnost. Prijavite se putem linka.

Mango Moda d.o.o. traži pomoćnika u prodaji (m/ž) na pola radnog vremena. Mjesto rada je Rijeka, a rok za prijavu je 18.01.2022. Zadatak je promocija imidža robne marke i održavanje svih najviših standarda korisničke usluge i prodaje. Prijaviti se možete brzo i jednostavno putem brze prijave.

Amrest Adria d.o.o. / KFC traži voditelja smjene (m/ž) i djelatnika u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi sigurno radno mjesto, konkurentnu plaću, neto dodatak od 1050kn i dodatni mjesečni bonus te isplatu punog iznosa prijevoza. Prijavite se brzo i jednostavno putem brze prijave do 25.01.2022.

Easy Consult d.o.o. zapošljava savjetnika u terenskoj prodaji (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Prijaviti se možete do 31.01.2022. Novozaposleni biti će zadužen za širenje baze korisnika usluga putem izravne komunikacije skorisnicima izvan prostorija kompanije, prezentacija ponude te prodaja najprikladnijih paketa proizvoda i telekomunikacijskih usluga korisnicima. Prijavite se brzo i jednostavno putem linka.

E.G.O. Elektro-komponente d.o.o. zapošljava internog SAP konzultanta (m/ž) u Zagrebu. Traži se izvršitelj s visokom stručnom spremom koji će pružati podršku korisnicima u proizvodnom procesu, surađivati s vanjskim pružateljima usluga te održavati administraciju ERP-a u internacionalnom okruženju. Prijave se zaprimaju do 21.01.2022. putem linka.

SOS Dječje selo Hrvatska zapošljava administratora u odjelu za ljudske potencijale (m/ž) u Zagrebu. Prijave traju do 16.01.2022. Traži se osoba za rad na pola radnog vremena koja ćr izvršavati sve administrativne poslove vezane uz zaposlenike. Prijavte se brzo i jednostavno putem brze prijave.

Top gradnja d.o.o. traži tesara / pomoćnog tesara (m/ž) u Splitu. Prijaviti se možete do 17.01.2022. Rad se obavlja u Splitu i okolici a uključuje građevinske poslove koji uključuju rad na električnom alatu. Prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Stomatološka Ordinacija dr.stom. H.Burow traži dentalnog asistenta (m/ž) u Splitu. Natječaj je otvoren do 04.02.2022. Traže ljubaznu i komunikativnu osobu s izraženom voljom i motivacijom za rad. Prijave se zaprimaju putem linka.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE