Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Sport

Almir Turković za OsijekNEWS.hr: Dobro sam, više se neću nervirati!

Turković je u utorak zbog bolova u prsima primljen na Kliniku za kardiologiju KCUS-a. Odlično se oporavlja od jučerašnje operacije srca

Objavljeno 15.03.2019
Lucija Tokić

Bivši igrač NK Osijeka, Zadra, Hajduka … posljednji nogometni romantičar hrvatskih travnjaka, nogometni virtuoz i trener FK Sarajevo, Almir Turković u ponedjeljak izlazi iz bolnice, piše Osijek News.

Sve su BiH novine prenijele vijest kako je popularni Zeka završio u bolnici na operaciji srca. Dali smo mu dan ‘fore’ da se oporavi od operativnog zahvata i nazvali ga u bolnicu u Sarajevu …

Turković je u utorak zbog bolova u prsima primljen na Kliniku za kardiologiju KCUS-a. Odlično se oporavlja od jučerašnje operacije srca, tokom koje su mu ugrađena dva stenta.  Rehabilitaciju će nastaviti u krugu obitelji.

– Odlično sam prijatelji moji. Hvala što brinete, ali dobro sam. Da, ugrađena su mi dva stenta, ali se hvala Bogu osjećam sjajno. I kada sam izlazio iz operacijske dvorane pričao sam viceve i zbijao šale s doktorima – počeo je Turković telefonski za OsijekNEWS.hr.

– Vjerujem da neće biti nikakvih posljedica – nastavio je, dodajući da će neke novosti ipak unijeti u život.

– Vidiš u ovakvim situacijama koliko je nevažno nervirati se. Neću više prijatelji. Popit ću tabletu prije utakmice. Prestajem pušiti. Mora se drugačije, zdravije, ozbiljnije – nizao je Turković, ali sjajnog glasa i nastupa, kao da ne leži u bolničkom krevetu.

– Pozdravite mi raju u Osijeku – zaključio je.

Foto: Facebook (Almir Turković)

Tagovi: Almir Turković, bolnica, operacija, srce,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE