Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Politika

Amerikanci i Izraelci slave Oluju sa saveznicima – Hrvatima

Proslavi Dana pobjede i obilježavanju Oluje u Kninu, uz hrvatske predstavnike sudjeluju i brojni inozemni, uz američke i izraelske vojne saveznike ...

Objavljeno 05.08.2018
Alan Srčnik

Proslavi Dana pobjede i obilježavanju Oluje u Kninu, uz hrvatske predstavnike sudjeluju i brojni inozemni, uz američke i izraelske vojne saveznike …

Iz SAD-a na proslavi VRO Oluja sudjeluju zapovjednik Nacionalne garde Minnesote general Jon Jensen i zapovjednik borbenog dijela zrakoplovstva Nacionalne garde Minnesote brigadir Christoper Blomquist te vojni izaslanik SAD-a u RH brigadir Robert Mathers s izaslanstvom, priopćeno je iz Ministarstva obrane (MORH).

Iz Države Izrael na središnjoj svečanosti u Kninu je direktor SIBAT-a general Michel Ben Baruch i zapovjednik Zrakoplovne baze Ramat David te vojni izaslanik Države Izrael u RH brigadir Harel Taggar s izaslanstvom.

Također, ovogodišnjoj proslavi nazoče i drugi vojni izaslanici iz savezničkih i partnerskih država akreditirani u Republici Hrvatskoj.

Na proslavi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja i 23. obljetnice VRO Oluja u sklopu letačkog programa sudjeluju i izraelski borbeni avioni F-16 Barak, navode iz MORH-a.

(Hina)

Tagovi: 5-16, američki i izraelski saveznici, dan pobjede, izrael, Knin, oluja, sad,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE