Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Shitz&Giggles

Andrea Andrassy i dida Toni: Čučni p**** ti materina!

 Što mislite o suradnji njih dvoje? Andrea nerijetko promovira dobru hranu, a dida Toni vježbanje - ako želite dobro jesti, znate što bi vam dida Toni rekao ;)

Objavljeno 09.02.2019
Antonela Verković

Vjerujemo da ovog gospodina svi već vrlo dobro znate. Nakon što je dao univerzalan lijek protiv gripe, postao je hit diljem Hrvatske, ali rekli bismo i šire.

Naime, umirovljenika su novinari N1 televizije uhvatili na Cvjetnom trgu i upitali plaši li se gripe. Uglađeni gospodin se nije dao smesti i dao je odgovor koji je ubrzo postao hit na društvenim mrežama.

Ne postoji gripa, zlato moje. Imam 82 godine, nikad bolestan, nikad kod doktora. To zapamtite svi. Sramota, penzioneri su uništili zdravstvo. Boli me ruka, boli me noga, sve me boli… Vježbaj, p**** ti materina! – rekao je gospodin.

Dida Toni je sada postao toliki hit u javnosti da surađuje s Polleo Sportom, a nosio je i reviju!

DIDA TONI S ANDREOM ČUČNUO NA CVJETNOM

Jučer se pak na Cvjetnom trgu susreo s Andreom Andrassy. Je li čučanj pak prikaz kako je dida Andreu ‘namamio’ svojim savjetom i zajedno su krenuli vježbati na Cvjetnom?

Ona je široj javnosti poznata kao autorica kolumni. Andrea se okušala u glumi, stand up-u, a mogli ste ju vidjeti i na malim ekranima kao natjecateljicu showa „Tvoje lice zvuči poznato“. Osim navedenih zanimanja, ona radi i kao community manager, prevoditelj, copywriter za brojne klijente i kao voditeljica evenata. Njezine društvene mreže broje više od 130 tisuća pratitelja koji uživaju u dobrom tekstu i fotografijama ukusnih delicija.

Neizostavno je spomenuti kako svojim objavama iz dana u dan nasmijava svoje pratitelje. Dida Toni i ona u kombinaciji? Smijeh do suza i dobra zabava, a vjerujemo da im je tako bilo i jučer na Cvjetnom iako su se, navodi Andrea, samo slučajno susreli… 😉

Što mislite o suradnji njih dvoje? Andrea nerijetko promovira dobru hranu, a dida Toni vježbanje – ako želite dobro jesti, znate što bi vam dida Toni rekao… 😉

FOTO: Instagram screeenshot (@andreanadrassy)

Tagovi: Andrea Andrassy, cvjetni trg, dida toni, gripa, vježbanje, zagreb,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE