Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Politika

Bandić nije htio govoriti o gradnji nacionalnog stadiona na Kajzerici

Bandić, čini se, nije oduševljen idejom da nacionalni stadion bude u Zagrebu. Također je naveo da već ima 6 igrališta na kojima bi se moglo igrati prvenstvo.

Objavljeno 20.07.2018
Antonela Verković

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, nakon što je u četvrtak izjavio da Vladi piše pismo o izgradnji nacionalnog stadiona “Plavi vulkan” na Kajzerici, u petak o tom stadionu nije htio ništa govoriti već je novinare uputio na snimku njegova govora na Kajzerici, kada je predstavljao projekt “Plavog vulkana”.

Bandić u pismu Vladi traži da u Povjerenstvo za izgradnju nacionalnog stadiona, u kojem su predstavnici Hrvatskog nogometnog saveza, a on mu je na čelu, imenuje svoje članove te da se ide u izgradnju “Plavog vulkana” na zagrebačkoj Kajzerici.

No, u petak nije htio odgovoriti na pitanje hoće li Zagreb dobiti nacionalni stadion, već je poručio da potpisuje ono što je govorio kada je predstavljao projekt “Plavog vulkana”.

Novinarima koje je sazvao u povodu sjednice Gradske skupštine, koja će se održati u ponedjeljak, 23. srpnja, rekao je da su u Zagrebu prošle godine napravili šest nogometnih igrališta na kojima bi se mogle igrati prvenstvene utakmice, što nije napravljeno u cijeloj Hrvatskoj u zadnjih pet godina.

(Hina)

Tagovi: Bandić, nacionalni stadion, nogomet,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE