Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Sport

Barcelona zainteresirana za Olma

"Olmo je pobudio interes velikih klubova u Europi a također i Barcelone. Klub bi ga mogao vratiti kao što je svojedobno učinio sa Gerardom Piquéom", pišu te novine ne navodeći izvor informacije.

Objavljeno 14.11.2018
Marko Leskovar

Vodeća momčad španjolskog prvenstva Barcelona zainteresirana je za veznjaka zagrebačkog Dinama Danija Olma (20), pišu u srijedu katalonske novine Mundo Deportivo i Sport.

Trojica dužnosnika Barcelone susrela su se s Olmovim zastupnikom Juanmom Lópezom u utorak u klupskom sportskom centru Ciutat Esportiva Joan Gamper u Barceloni, tvrdi Mundo Deportivo. Klub su predstavljali generalni direktor Pep Segura te sportski direktori Eric Abidal i Ramon Planes.
“Olmo je pobudio interes velikih klubova u Europi a također i Barcelone. Klub bi ga mogao vratiti kao što je svojedobno učinio sa Gerardom Piquéom”, pišu te novine ne navodeći izvor informacije.
Olmo je u ljeto 2014. godine prešao iz pomlatka Barcelone u pomladak Dinama. “Barcelona se zainteresirala za njega te se kod njegovog zastupnika raspitala o aktualnoj situaciji”, pišu novine Sport, također ne navodeći izvor informacije.
 Barcelonin glasnogovornik Chemi Teres nije odgovorio na upit.

Tagovi: Barcelona, dinamo, olmo,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE