Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Black News

Bjelovar: Dvije osobe ozlijeđene na pružnom prijelazu

U naletu vlaka na osobno vozilo lakše su ozlijeđeni 23-godišnji vozač i njegov 24-godišnji suvozač. Do nesreće je došlo jer se vozač nije zaustavio kako bi propustio vlak...

Objavljeno 26.02.2019
Lucija Tokić

U naletu vlaka na osobno vozilo u ponedjeljak navečer na pružnom prijelazu u Staroplavničkoj ulici  23-godišnji vozač i njegov 24-godišnji suvozač lakše su ozlijeđeni.

Vlak je nakon udara gurao automobil bjelovarskih registarskih oznaka 30 metara, sve do stupa interne telefonske linije HŽ-a gdje se zaustavio, a automobil završio na desnom boku.

Nesreća se dogodila u 22,45 sati na pružnom prijelazu u Staroplavničkoj ulici gdje nema rampe za zatvaranje prometa niti uređaja za davanje znakova.

Vozeći se u pravcu Križevačke ceste, vozač se nije zaustavio kako bi propustio vlak koji je vozio na relaciji Kloštar Podravski – Bjelovar – Križevci. Vlak je udario u desnu bočnu stranu automobila.

Vozač i strojovođa nisu bili pod utjecajem alkohola, a protiv 23-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog zbog počinjenog prometnog prekršaja.

(Hina)

foto: Pixabay (ilustracija)

Tagovi: pružni prijelaz, strojovođa, sudar, vlak, vozač,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE