Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Lokalne vijesti

Cijena vrtića u Bjelovaru smanjena na 500 kuna

 "Predškolski odgoj jedan je od najvažnijih segmenata kojima se Grad Bjelovar želi baviti jer predstavlja ulaganje u našu budućnost", istaknuo je gradonačelnik Hrebak.

Objavljeno 09.01.2019
Marko Leskovar

Bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak (HSLS) u društvu koalicijskih partnera iz HDZ-a, HSS-a i ABB-a potpisao je u srijedu ugovore s ravnateljima privatnih vrtića prema kojima je najviša mjesečna participacija roditelja smanjena sa 600 na 500 kuna.

Gradski vrtić spomenutu odluku provodi temeljem odluke Gradskog vijeća iz prosinca prošle godine.

“Predškolski odgoj jedan je od najvažnijih segmenata kojima se Grad Bjelovar želi baviti jer predstavlja ulaganje u našu budućnost”, istaknuo je gradonačelnik Hrebak.

Predsjednik Gradskoga vijeća Ante Topalović (HDZ) rekao je na konferenciji za novinare da će niže cijene puno značiti za roditelje koji će na godišnjoj razini uštedjeti oko tri tisuće, s obzirom da je početkom mandata nove gradske vlasti najviša cijena bila 750 kuna mjesečno.

Predstavnici gradske uprave istaknuli su i kako se uz uštedu očekuje i veći standard u vrtićima, te povećanje plaća odgojiteljicama u privatnim vrtićima zahvaljujući uspješno kandidiranim EU projektima.

Tagovi: bjelovar, cijene, hrebak, vrtić,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE