Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Trending

Dejan Lovren svečano dočekan u Kraljevoj Sutjesci!

Slavlje i dočeci za naše Vatrene još su u tijeku! Dejana Lovrena dočekali u općini iz koje je potekao - malo mjesto, ali veliko slavlje!

Objavljeno 26.07.2018
Antonela Verković

Nakon velikog slavlja u Zagrebu, odmora i kupanja u Novalji, reprezentativac Dejan Lovren stigao je u u četvrtak u Kakanj u središnjoj Bosni, općinu iz koje je potekao a tamo su ga pozdravili brojni građani, dok su mu lokalni čelnici priredili prijem.

“Drago mi je da ovo mogu podijeliti s ljudima u Kaknju i Kraljevoj Sutjesci i to je najmanje što im mogu pružiti”, rekao je Lovren.

Stoper Liverpoola dodao je kako je ponosan na srebro koje su on i njegovi suigrači osvojili na Svjetskom nogometnom pravenstvu u Rusiji iako je istaknuo kako su po kvaliteti koju su pokazali mogli i do zlata.

Lovren je zapravo rođen u rodilištu u Zenici no njegova je obitelj iz mjesta Kraljeva Sutjeska  i tamo još uvijek žive njegova majka Silva i otac Saša. U Kraljevoj Sutjesci mu je također priređen posebni doček nakon što su ga zajedno s roditeljima u Kaknju primili načelnik općine Nermin Mandra i predsjednik općinskog vijeća Slaven Katičić kako bi mu čestitali na nogometnim rezultatima.

Prije nego što je Lovren dobio svečani doček u svom rodnom kraju, uspio se i odmoriti i dobro provesti u Novalji. Društvo mu je pravio Enis Bešlagić, a sudeći po fotografiji njegova vatrena ekipa mu je nedostajala, pa je i na odmoru tražio Vrsaljka.

 

Tagovi: bih, Dejan Lovren, doček, Kraljeva Sutjeska,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE