Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Lokalne vijesti

Dokkica vas poziva na otvoreno predavanje za roditelje

U Donjem Miholjcu i Osijeku diskutirat će se o odnosu roditelja i djeteta kao prvoj stepenici za postizanje promjena i učenju pozitivnih oblika ponašanja.

Objavljeno 24.10.2020
Darija Kovačić

Svaki se roditelj ponekad nađe u situaciji u kojoj nije zadovoljan s nekim aspektom ponašanja svoga djeteta; načinom ispunjavanja svakodnevnih obaveza, školskih obaveza, poštivanja dogovora ili pojavi nekog oblika ponašanja koji ne podržava. U takvim situacijama roditelji su prepušteni vlastitoj kreativnosti i smišljanju načina na koji mogu doprijeti do djeteta te im ponuditi načine i rješenja koje oni smatraju ispravnim. S tom namjerom roditelji nerijetko stavljaju fokus isključivo na ponašanje djeteta te nesvjesno zaobilaze pitanje odnosa koje razvijaju s djecom, a koji čini temelj djetetovog rasta, razvoja i razumijevanja.

Na otvorenom predavanju za roditelje, diskutirat će se o odnosu roditelja i djeteta kao prvoj stepenici za postizanje promjena i učenju pozitivnih oblika ponašanja.

Predavanje će se održati u ponedjeljak 26. listopada u 17 sati u Donjem Miholjcu u prostorijama Društva “Naša djeca” te u utorak 27. listopada u 18 sati u Osijeku u prostorima Dječjeg kreativnog centra “Dokkica”.

Obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju broj mjesta za predavanje je ograničen, stoga iz Dokkice mole zainteresirane roditelje da najave svoj dolazak prethodnom prijavom na mail: podrska.dokkica@gmail.com. Sukladno propisanim mjerama svi sudionici predavanja moraju imati zaštitne maske za lice te dezinficirati ruke na ulasku u prostoriju. Svim sudionicima bit će osiguran propisani razmak.

Predavanje je dio trogodišnjeg programa “Alternativni centar podrške za djecu i roditelje” koji DOKKICA provodi uz podršku Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

foto: unsplash

Tagovi: diskusija, dokkica, Donji Miholjac, Osijek, podrška za djecu i rodtelje, predavanje, roditelji,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE