Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Best choice

Ekološki osviješten James Bond: U novom filmu najpoznatiji špijun na svijetu vozit će električni Aston Martin

Britanski mediji prenijeli su da će tajni agent kojeg igra Daniel Craig sjesti za volan modela Rapide E vrijednog 300-injak tisuća eura u 25. filmu o Bondu

Objavljeno 15.03.2019
Lucija Tokić

Poznat po brzim vožnjama James Bond ne izgleda kao osoba koja se brine o zaštiti okoliša. No najpoznatiji špijun na svijetu očigledno se promijenio i prelazi na električni Aston Martin.

Britanski mediji prenijeli su da će tajni agent kojeg igra Daniel Craig sjesti za volan modela Rapide E vrijednog 300-injak tisuća eura u 25. filmu o Bondu.

Aston Martin potvrdio je da proizvodi ograničeno izdanje od 155 modela tog automobila no odbio je reći hoće li ‘007’ voziti u sljedećem filmu jednog od njih.

Britainski Sun prenio je da se za prelazak na obnovljive izvore energije založio redatelj Cary Joji Fukunaga, gorljivi zagovornik zaštite okoliša.

Amerikanac Fukunaga zamijenio je britanskog redatelja Dannyja Boylea koji se povukao proškle godine zbog “kreativnih razlika”.

Prema Aston Martinu Rapide E pokreće baterijski sustav od 800 volti i može dosegnuti brzinu od 250 kilometara na sat, no nakon 300-injak prijeđenih kilometara mora potražiti novi punjač.

(Hina)

foto: EPA/MARTIAL TREZZINI

Tagovi: Aston Martin, auto, james bond, zaštita okoliša,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE