Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Viralno

Estrada cijelog Balkana u suzama!

Podignuti cijelu regiju na noge, izazvati ovakve emocije, dobiti ovakav ispraćaj... Ovo može samo neponovljivi Oliver!

Objavljeno 29.07.2018
Antonela Verković

Osim brojnih portala, posljednje pozdrave i tugu zbog smrti, izražava se i na društvenim mrežama. Cijeli Instagram prepun je fotografija ‘Morskog vuka’, a brojni prijatelji i suradnici s estrade objavili su fotografiju najljepših trenutaka koje su proveli s njim, s tugom i nevjericom što više ne mogu stvarati zajedničke uspomene. Također, kako navodi Grašo – danas se odlomio onaj zadnji most koji je spajao Dalmaciju s nekim drugim vremenom – vremenom pjesme, sunca, mora… – Dalmacija od danas više nije ista! Ipak, pjesme koje si nam ostavio sada su jedina utjeha – napisao je Tony Cetinski

OPROST OD OLIVERA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Nina Badrić 

Prisjetila se zajedničkih nastupa.

Marijana Batinić

Severina

”Njegove pjesme ušle su u nas kroz materino mliko” – napisala je Severina u sklopu emotivne poruke na svom Instagram profilu.

Petar Grašo

Objavio je na svom Instagram profilu izuzetno emotivnu poruku koja je rasplakala brojne čitatelje. Upravo je Oliver zaslužan za veliki uspjeh Petra Graše jer je prvi uzeo njegovu pjesmu kao šesnaestogodišnjaku i usmjerio ga na daljnji put! Olivere, hvala ti i na tome, a ”danas se odlomio onaj zadnji most koji je spajao Dalmaciju s nekim drugim vremenom – vremenom pjesme, sunca, mora…” – napisao je Grašo na svom Instagram profilu.

Otišao je čovjek koji je obilježio moj život na gotovo svim nivoima. Prvi je prepoznao talenat u meni, prvi uzeo moju pjesmu kao šesnaestogodišnjaku i pokazao mi put put kojim idem i danas.O našim druženjima i druženjima s njegovim sinovima dok smo bili djeca mogao bih pričati dugo ali neka to ostane zatvoreno u mojoj riznici dragocjenih sjećanja. Bez Olivera ja ne bih bio isti. Bez Olivera nitko ne bi bio isti. Danas se odlomio onaj zadnji most koji je spajao dalmaciju s nekim drugim vremenom-vremenom pjesme, sunca, mora, mog djetinjstva i svega onoga što je on činio svojim glasom, nebeskim talentom, humorom i pojavom koja je postala "svakodnevno dobro ". Postoje u životu stvari koje jednostavno "postoje" i čine život životom – jutarnja kava, kiša, sunce, Oliver.. Od danas dalmacija više nije ista. Nakon Runjića, Arsena i Borisa na neku drugu binu preselio se i posljednji kralj…. Zbogom Oliver i hvala ti i budi miran … Ostavio si nam neprocjenjivo blago, a mi ćemo ga čuvati i dalje se hvaliti svima da smo te imali i da te imamo!

A post shared by Petar Grašo (@petargrasoofficial) on

SRPSKA ESTRADA TUGUJE ZA OLIVEROM

Srpski pjevači, Oliverove kolege i pjevači obožavatelji. Izdvajamo njihove objave s Instagrama:

Mlada pjevačica Aleksandra Živojinović 

Pocivajte u miru dragi Olivere… 💔😔

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on

Kolega i veliki prijatelj Olivera Dragojevića – Sergej Ćetković 

Sućut je izrazila i Lepa Brena

Pocivaj u miru LEGENDO🙏🙏🙏

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Saša Matić

Zahvalio se kolegi na svemu…

 

 

 

Tagovi: estrada, oliver dragojević, pjevači, srbija,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE