Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Politika

Filip Fišić jučer predstavljen za nacionalnog koordinatora za mlade Mosta

Fišić: "Mi Hrvatsku zamišljamo kao zemlju u kojoj ne caruje nepotizam, veze i protekcije, nego rad, iskustvo i poštenje"

Objavljeno 24.09.2020
Ivona Amidžić

Most je uz prisustvo šezdesetak mladih ljudi, sinoć u zagrebačkom uredu Mosta predstavio nacionalnog koordinatora za mlade Mosta, FER-ovca Filipa Fišića, a okupljenima su se obratili predsjednik Božo Petrov, organizacijska tajnica Kristina Bakula i saborski zastupnici Marin Miletić, Ante Kujundžić i Zvonimir Troskot.

“Mi Hrvatsku zamišljamo kao zemlju u kojoj ne caruje nepotizam, veze i protekcije, nego rad, iskustvo i poštenje. Mi mladi Mosta smo ovdje jer iz ideala želimo mijenjati društvo, spremni smo na borbu za bolju budućnost. Zajedno s organizacijskom tajnicom Mosta Kristinom Bakulom spremni smo raditi konkretne stvari, i na terenu i na zakonskim prijedlozima”, rekao je Fišić.

Božo Petrov je istaknuo kako je došao zahvaliti brojnim mladim ljudima koji su došli: “Mi smo ovdje zbog vas jer je došlo vaše vrijeme i Hrvatska treba biti zemlja krojena za vas. Vi ste ti koji trebaju ići u borbu za sebe i svoju djecu, za njihovu budućnost”, rekao je Petrov.

Marin Miletić je rekao kako se isplati živjeti za ideale, a jasno je da nema laganih rješenja i da se za velike stvari treba boriti i žrtvovati: “Mladost zrači, živi za ideale i samo to se isplati. Gradimo Most pred kojim je budućnost”.

Ante Kujundžić je opisao svoj put, kada je kao 28-godišnjak u Imotskoj krajini, krenuo u borbu na lokalnoj razini i s mladom nezavisnom listom uspio zbaciti s trona HDZ: “Može se, stvari se mogu mijenjati, tome treba stremiti, a vi ste ti koji morate gurati i boriti se.”

Zvonimir Troskot, kao koordinator za Zagreb, pozvao je mlade da svatko u svojoj sredini pridonese svojim radom i trudom, a posebno je istaknuo bivšeg zastupnika Mosta Marka Sladoljeva, koji je svojim stavom i pristupom pridonio dobrom rezultatu Mosta.

Tagovi: filip fišić, koordinator, mladi, most,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE