Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Lokalne vijesti

FOTO Počelo je ŠFIK-anje u Ivaniću – olovni vojnici otvorili Festival igračaka, počeo ludi karneval

Pozivamo svu djecu i njihove roditelje da dođu u Ivanić-Grad i da uživaju u svemu onome što smo im pripremili. Pozivamo ih da uživaju u Festivalu igračaka koji ove godine nudi i razne vodene atrakcije

Objavljeno 04.06.2022
Andrija Lukretić

Festival igračaka na jednom mjestu okuplja sve što ima veze s igračkama i igrom. Za osmo festivalsko izdanje organizatori su ponudili bogat program i iznenađenja za djecu i odrasle, koji ovaj vikend mogu uživati u carstvu igračaka, raznim natjecanjima, kazališnim i mađioničarskim predstavama dječje tematike, zabavnim i edukativnim radionicama te igraonicama.  

„Pozivamo svu djecu i njihove roditelje da dođu u Ivanić-Grad i da uživaju u svemu onome što smo im pripremili. Pozivamo ih da uživaju u Festivalu igračaka koji ove godine nudi i razne vodene atrakcije. Ovo je izvrsna prilika da se i veliki i mali zajedno odlično provedu i zabave, jer igra nikada ne umara“, rekao je gradonačelnik Ivanić-Grada Javor Bojan Leš i pozvao sve da se još sutra pridruže šfikanju u Ivaniću. 

Započeo je i 12. Međunarodni žabarski karneval. Povorka je krenula u 18:00 sati nakon koje će se održati originalni Mantock samba show s bogatim kostimima. Na karnevalu će prodefilirati više od 400 sudionika iz 24 karnevalske grupe koje dolaze iz Hrvatske, BIH, Slovenije, Austrije, Italije i Grčke. Ovogodišnja kostimografska tema  udruge „Žaba“, je; Willy Wonka i Charlie tvornica čokolade.   

U nedjelju od 11 sati Festival će posjetiti djeca iz Ukrajine koja su trenutno smještena na području grada Vrbovca. U ovim teškim vremenima, osiguran im bezbrižan dan: prijevoz, hrana, korištenje sadržaja i prevoditeljicu uz koju će šezdesetak djece u nedjelju proveseliti na festivalu.

Tagovi: Festival igračaka, ivanić grad,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE